Hogy közelítsen egy ilyen "állatos" lány felé?
Figyelt kérdés
Tetszik egy lány,facebookon ismerősök vagyunk és látom ,hogy állandóan ilyen gazdikereső kutyákat oszt meg és ilyen kutyás-macskás oldalakat lájkol. Nem visszahúzódó az ilyen lány,hogy ennyire csak az állatokkal van elfoglalva? Sehol egy ismerősének kezdőlapjára kiírt üzenet.Semmi.Csak az állatok. És mindig az állatait rakja fel(képen) facebookra.Hogy közeledjek felé?2013. máj. 24. 18:29
1/10 anonim válasza:
Kezdésnek szagoljátok meg egymás fenekét
3/10 anonim válasza:
kérj tanácsot, hogy pl egyik ismerősöd kutyát szeretne örökbefogadni, és nem tudna-e egy jó helyet ajánlani :)
6/10 anonim válasza:
Tuti visszahúzódó lehet, de ez nem feltétlenül gond. Nem is beteges, van aki ilyen, és kész.
Szerintem fontos, hogy te is szeresd az állatokat és természetet.
17/L
7/10 anonim válasza:
Szia! Én is elég "állatos" vagyok. Nem feltétlenül visszahúzódó, aki ennyire szereti az állatokat. Például ha önkéntes valamilyen állatvédő szervezetnél, akkor ott sok ember közt van, ha kérdeznek valamit, akkor beszélgetni kell, szóval lehet, hogy inkább nyitott, mint visszahúzódó. Ha közel laktok egymáshoz, és van valamelyikőtöknek kutyája, akkor hívd le kutyát sétáltatni...kezdetnek. :) Remélem tudtam segíteni. :D
8/10 anonim válasza:
Én inkább hanyagolnám, az ilyennek mindig fontosabb lesz Morzsi kutya az illatos úton, mint a kapcsolata. Ez már beteges.
9/10 anonim válasza:
Szerintem nincs igazad...attól, hogy nem azt osztom meg minden nap, hogy mit kajáltam a mekiben, meg nem írogatok minden barátnőm üzenőfalára, nem csak az állatok fontosak..és van egy bizonyos fontossági sorrend, ahol nem feltétlenül az állatok az elsők...csak azért, mert szeretem őket. Biztos van olyan, akinek mindennél fontosabbak az állatok, de ez nem azt jelenti, hogy mindenki, aki tagja valamilyen szervezetnek, és megosztja kutyák képeit, annak nem lehet párkapcsolata, mert fontosabbak neki az állatok! Nekem személy szerint a családom, és a barátaim fontosabbak..annak ellenére, hogy nap mint nap megosztom a kutyákat. L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!