Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tetszik, nekem egy lány. Ki...

Tamás01134 kérdése:

Tetszik, nekem egy lány. Ki mit javasol?

Figyelt kérdés

Az egész onnan indult hogy egy kerékpáros túrán megismertem egy lányt, nagyon kedves aranyos beszélgetünk szinte elmeséltük saját életünket.

Teljesen belezúgtam, kérdés vajon hogyan és mikor mondjam el neki.Nem akarom hogy sokként érje, meg elhamarkodni...

Először is megszeretnék vele ismerkedni hosszabb távon és ha úgy adódik akkor mondanám el neki.És csak is személyesen gondoltam.

Szerintetek jól cselekszem, vagy tudtok pár tanácsot adni.

18/F

2013. máj. 24. 11:18
 1/6 anonim válasza:
Jobban teszed ha vársz.Nem szabad lerohanni valakit érzelmekkel,mert előfordulhat hogy pont az ellenkező hatást éred el vele.Inkább éreztesd vele a vonzalmadat,de legyél visszafogott.
2013. máj. 24. 11:21
 2/6 anonim ***** válasza:
Első mindent elmondott.
2013. máj. 24. 11:22
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha viszont túl lassú vagy akkor öszejön mással előbb-utóbb.

Szóval az időzítésednek 100%-osnak pontosnak kell lennie.

2013. máj. 24. 11:22
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek! Igen én is teljesen így gondolom. Sőt nyitott vagyok egy lazább kapcsolatra is.
2013. máj. 24. 11:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Ki ne lenne nyitott 1 laza kapcsolatra? :P
2013. máj. 24. 11:46
 6/6 A kérdező kommentje:
: D
2013. máj. 24. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!