Idegesítene téged, ha a lány furcsán öltözködne?
Figyelt kérdés
Kicsit hippisen öltözködöm, mert így érzem jól magamat. :) Kicsit különc a stílusom, nem összeillő minták, egymást ütő színek is jellemzik, de összhatásban az aranyos, vidám öltözködésre törekszem. Pl. ma: fodros, virágos ruha alatta farmer, hosszú lila póló, színes sál. Holnap: fekete-fehér pöttyös ujjatla, ing, alá narancsszínű átlátszó ing, piros nadrág. Szerintetek? Titeket zavarna?
17L
2013. máj. 24. 13:35
1/9 anonim válasza:
Nem.Ha érdekel a csaj.Akkor a stílusa is
3/9 anonim válasza:
Miért ne? Nekem tetszik az ilyesmi. Valószínűleg 17 évesen jól is állnak neked... :)
5/9 anonim válasza:
Nekem pont az ilyen csajok tetszenek, és épp azt nehezményeztem pár napja hogy nálunk miért nem öltözködnek így többen mint mondjuk Te :D
20/F
7/9 anonim válasza:
Nem tudom, hogy ez milyen... :(
Képet!
8/9 Pretty_Fighter válasza:
9/9 anonim válasza:
:D én is így öltöztem,imádtam és imádták. sokkal inkább ez,minthogy unalmas plázap*csa stílusod legyen,legalább van egyéniséged!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!