Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Idegesítene titeket ha egy másik lány fikázná a külsőtöket?
Ne foglalkozz velük;)
Jobb inkább olyan ruhákba lenni mint akik mindig csak a divatot követik:D
"Minden negatív megnyilvánulás irigységből származik..."
Te mekkora baromságot mondtál.
Én leugatom azért a fiatalságot, mert lóg a cigi a szájukban, akkor aztán kib@szottul irigy lehetek rájuk, és a sorvadó tüdejükre, meg a büdös, cigiszagú pofájukra.
Amúgy ha engem valaki nekiáll fikázni, akkor vagy én is elkezdem őt fikázni, vagy beverem a képét.
Nem azt mondtam, hogy azért irigyled, amit leszólsz rajta... Tehát ha leszólod, hogy cigizik, akkor nem azt irigyled, hogy neki kétszer olyan fekete a tüdeje, mint a tied, hanem valami mást... és ezzel "kompenzálod" az irigységed. Hogy amiatt, amit te irigyelsz, nem is olyan jó neki, hiszen az ő tüdeje meg tiszta fekete.
Bár ez nem túl jó példa, legalábbis engem személy szerint azért zavar, hogy dohányoznak, mert miattuk én meg passzívdohányzom, és ez teljesen más típusú negatív megnyilvánulás.
De mondjuk, ami a külsőre vonatkozik... Azt mondja ez a lány, hogy milyen ciki, gáz ruhákban jársz, ma már csak nagyanyám hord ilyet... Nyilván lát benned valamit, ami miatt féltékeny (akár külső, akár belső tulajdonság lehet itt már...), ezért leszól valami másért, hogy nehogy véletlenül többnek érezd magad nála... Ha már ő kevesebbnek érzi magát nálad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!