Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a legtöbb lány csak a külsőre megy?
Figyelt kérdés
A legtöbb lány csak a külsőre megy és mivel én ronda vagyok már esélyem sincs hogy megismerjenek. Sok haverom mondta már hogy a személyiségemmel semmi gond. Elegem van már abból hogy a legtöbb csak a külsőt nézi és már szinte alig lehet találni normális lányt akit nem nagyon érdekel a külső. 16F2016. ápr. 30. 10:05
21/22 anonim válasza:
#20: Mánemazé, de egy vékony fiú is lehet izmos, sőt. A vékony test még jobban kiemeli az izmokat, mert nem fedi el a háj :3 Mi bennük a vonzó? A szexi szálkás testük, a kisugárzásuk, a modoruk :) Nagy arca meg mindenkinek lehet, egy macis, egy "kigyúrt" és egy vékony fiúnak egyaránt, az egoizmus nincs testalkathoz kötve ;) Nem tudom, te hány éves vagy, de az én korosztályomban /14-18/ a fiúk nem járnak konditerembe, mindenki megy szépen edzésre, arra a sportágra, amit űz :) De ha már így belejöttél ebbe a "fujjvéznab*zik" stílusba, akkor én is elmondok egy-két "titkot". A sztereotípiákkal szemben nem feltétlen jön be egy lánynak/nőnek, ha van rajtad 30kg izom + ugyanennyi háj, mert nem akarom hogyha párom ráfeküdjön az én 50 kilómra, palacsintává lapítson. Ja és végezetül, látom, nagyon tudod mi kell a nőnek, de kettőnk közül ki erősíti a nőstény egyedek táborát? ;)) Ha pedig 20-on éves férfi vagy, ahhoz nem tudok hozzászólni, de azesetben nem a tini párkapcsolatok kategóriában kéne mondani a magad igazát, mert már kinőttél ebből a korosztályból :333
22/22 anonim válasza:
#21:
Én nem az a válaszoló vagyok, akinek szántad a mondani valód, de:
- a vékonyság és az izmosság kizárja egymást
- jó kisugárzása és modora nem csak az izmosaknak lehet, sőt
- 14-18 évesen (de gyanítom, közelebb vagy a 14-hez) nem a szexi férfi testekkel kellene foglalkoznod
- főleg nem kell egy testnek ráfedküdnie a tiédre :)
- a tini kategóriába nem csak tinik jöhetnek, segíteni bármilyen korosztály segíthet a válaszával
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!