Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a legtöbb lány csak a külsőre megy?
6-os, kopasz fiúk visszataszítóak ? Nekem oldalt és hátul fél centis, felül 1 centis hajam van és tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Nem vagyok vézna kisfiú, aki ha feláll egy sámlira lepókhálózza a sarkokat, sokkal praktikusabb, illetve boxnál se zavar. Ez a gond a fiatalabb lányokkal, hogy puncikat keresnek, nem fiúkat :) Kérdező, te véletlen se változz ilyen izévé, ne legyen seprűfejed, illetve ne hordj agyonmintázott szoknyákat. Kösd le magad, keress hobbit, biztos találsz egy hasonló érdeklődésű lányt ott :)
2016. ápr. 30. 12:17
Legtöbb lány? Maradjunk annyiban,hogy a lányok egy része. Ez a külsőre menés nagyobbrészt a srácokra jellemző sajnos..
A lányoknál az önbizalom a fő és a határozottság, kisugárzás. Az a lényeg,hogy a saját külsőd neked is fontos legyen, olyan szinten, hogy légy ápolt, öltözködj ízlésesen. A legtöbb ember számára a külső vonzalom is fontos egy kapcsolathoz, ami nem azt jelenti,hogy fontosabb,mint a belső (mert azokkal foglalkozni sem érdemes), de nem elhanyagolható.
Nem előítéletességből mondom, de láttam már olyan púpos, sovány, vámpírfejű fiút olyan csajjal,hogy ledöbbentem. Ha nekik sikerült, neked is fog. Én is ilyenekből nyerek erőt.
2016. ápr. 30. 12:19
13/22 A kérdező kommentje:
Elég kigyúrt testem van, szoktam gyúrni, hajam is oldalt 3mm, felül 3cm, ezekkel nincs gond csak 166cm vagyok ami elég kicsi. És szerintem az arcom ronda meg így az összhatás is hogy csak ilyen törpe vagyok. Persze valamilyen szinten én is nézem a külsőt, de én mindenkinek adok esélyt hogy megismerjük egymást (kivéve ha már 60 kg-nál több, mert az már dagadt).
"hajam is oldalt 3mm, felül 3cm, ezekkel nincs gond csak "
Mi a pélóért gondolja minden 13 éves, hogy ez a kötelező hajviselet és ha ez megvan akkor nincs probléma. Nincs olyan frizura ami mindenkin jól áll, az ilyen kefehajat viselők felén kifejezetten bumburnyákul áll.
2016. ápr. 30. 12:25
#13: Nekem van egy ugyanilyen ismerősöm, mint te. Csak idősebb. Arcra átlagos, a 170 cm-et nem éri el, kigyúrt.
Nincs ezekkel baj, de az intelligencia legkisebb részét sem mutatta. Ennek és annak ellenére, hogy a lányoknak fontos az intelligencia (de ugye akkor vannak kivételek), több barátnője is volt már. Nyilván számolnod kell azzal is, mint neki, hogy az alacsonyabb lányoknál kell próbálkozni, mert sajnos vagy nem sajnos, de a lányok legtöbbje a magasabb pasikat szereti.
Szóval te sem vagy reménytelen.
De vigyázz. A kigyúrtság sok lánynál előny, de a felszínes lányok kedvence is a kigyúrt test. Nehogy egy olyan lány csapdájába ess,mint amilyeneket kerülni próbálsz!
2016. ápr. 30. 12:32
#11-el egyetértek. Ilyen popper fejjel jobb helyeken kiröhögnek. Mellesleg reggel állítgathatod, stb. Meg van akinek jól áll a rövid haj, van akinek nem. Van akinek jó a popper fej, van akinek nem. Azt kell megtalálni ami illik hozzád és nem másokat követni. Lemerem fogadni, hogy ne, vagy ronda, csak kitalálod. A magasság se gond igazából, vannak alacsony csajok is. De akár egy magasabbal is kikezdhetsz. Légy tökös, ne bizonytalankodj. 16 évesen meg ne a csajozás legyen a bajod. Keress valamit ami leköt. Élvezd az életet, mert sajnos gyorsan megy. Én örülnék, ha megint 16 éves lehetnék megint, mert rohadt jó volt ekkorának lenni. Legyél a haverjaiddal, menjetek focizni, stb. Légy önmagad, utána jönni fog minden.
2016. ápr. 30. 12:53
Ó ha látnám hogy a régi osztalytarsaim és a mostani osztálytársamból a fiúk MENNYIRE a külsőt nézik.
Én ledöbbentem.... MINDIG csak a külsőt figyelik....
Soha nem beszélnek arról hogy pl. milyen kedves vgy valami.
Azért nem jelölik vissza a csajok nagy részét mert ,,csúnyák"...
2016. ápr. 30. 13:05
2016. ápr. 30. 13:11
#11: Látod, erről beszéltem. Vézna puncizod a vékony fiúkat, akiknek bele lehet túrni a hajába. Te vagy a tökéletes élő példa rá, hogy amit te fújolsz, az nekem vonzó. A kérdezőt erre akartam rávilágítani, köszi, hogy segítettél :3
2016. ápr. 30. 13:39
Nem tudom mi bennük a vonzó, általában nagy arcuk van, amit már kezdek unni. Kondiba is bejönnek, telón lógnak, bedurrannak nemhogy kihasználnák, lőnek 10-20 képet és hazamennek. Aztán mennek a képek, hogy milyen kigyúrt, közben annyira vékony, hogy a szél elfújja. A hétvégén voltam fent Pesten, elég sok ilyen van sajnos.
2016. máj. 2. 21:10
Kapcsolódó kérdések: