Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adott egy lány akinek van pasija, de belsőre és külsőre is jobbnak tart, akkor miért nem szakítanak?
Nagyon be vagy kattanva, azt látom. Miért kell elmondani tizenkétszer, hogy "elmondta..." D
Ott van az utolsó mondatodban a válasz, ŐT SZERETI, BELÉ SZERELMES... Miért nem tudod ezt a választ elfogadni?
Nem egyes tulajdonságokat szereti, hanem önmagáért valakit. Ezek szerint ez számodra annyira felfoghatatlan, hogy képtelen vagy rá. Ez sem baj, csak hagyd meg a másiknak azt a jogot, hogy azt szeressen azt válasszon, akit akar. Még ha el is mondta, hogy te külsőre is belsőre is... Talán ő el tudja varázsolni őt "rosszabb tulajdonságokkal is", te meg jobbal sem tudod, ill. egyszerűen hűséges (tudod, ez is egy erény, amit ha a párja lennél értékelnél)
Az is lehet, hogy egyszerűbb a dolog, és csak azért mondta, mert nem akart megbántani, nem akart az önbizalmadba gázolni.
HAHÓ, ÖCSI, LÉTEZIK TAPINTATOS ELUTASÍTÁS IS, ILLIK KAPCSOLNI ÉS TUDOMÁSUL VENNI!
Szóval bátran állj le a hisztivel! :D
1-es, amikor írtam a válaszomat, még nem láttam a tiédet. Bennem is felmerült, hogy elsütöm azt a poént, hogy a kérdező talán egy lány, de inkább komolyra fordítottam, és abból indultam ki, hogy mindhárman heteroszexuálisok.
----
Amit még elfelejtettem: Létezik nemek közti barátság, én tapasztalatból tudom. Viszont ehhez az kell, hogy ne legyen benne nemi vonzalom. Te most egy elérhetetlen lányba vagy szerelmes, ő meg ha jól sejtem max a barátságát tudja adni, téged meg esz a féltékenység, irigység. Javaslom, hogy lépj le szépen, és próbáld meg elfelejteni. Ha mellette vagy, sokkal nehezebben tudod lezárni a dolgot, és nem tudsz új kapcsolat felé nyitni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!