Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyeseknek miért jó ha facebookon szakítanak? Fiúk, lányok, húszon éves korosztály. Miért? A másik nem érdemli meg, hogy elmondd neki személyesen?
Passz,de az online netes,telefonos szakítás nagy patkányság.
Sajnos ma már divat lett nagyon.
Főleg,ha hosszú kapcsolat után történik ez,akkor nagy szemétség így szakítani.
Ha valaki pl 1-2 vagy több év után szakít,akkor álljon oda az illető személy elé és úgy mondja neki el a dolgot...
Ennyit mindenki megérdemel szerintem.
én sose értettem ezt.
örültem hogy velem neten szakítottak, nem szívesen mennék el találkozni azért, hogy kidobjanak :D ott bőgjek előtte? ugyan... könyörögni meg nem fogok. így sokkal jobb, itthon vagyok, sírhatok, zabálhatok, bármi...
jujj téged most dobtak ki?
amúgy lehet megijed. nem tudom, nem vagyok gondolatolvasó :D
Gondolom kényelmesebbnek tartják.Nem kell szembenézniük a döntésükkel közvetlenül, nincs kínos sírás vagy dühös leüvöltés, egyszerűen letilthatják/letehetik a telefont stb. Ja és persze nem kell xy helyre kiutazniuk és nem kell feltétlen magyarázatot adni. Szerintem ez az igénytelenség, érdektelenség és nemtörődömség jele.
Az egyik ismerősöm mesélte, hogy a haverja a párját úgy dobta, hogy estére behívta abba a városba ahol ő lakik (a párja meg 40 percre egy faluban)odaért, kb 5 percben szakított és otthagyta. Szerencsétlen lány meg 2 órát várt zokogva,hogy jöjjön az elég ritkán járó buszjárata. :(
Szóval személyesen is lehetnek igazán parasztok az emberek. Persze nem védem a telefonos szakítást!
vagy gyávaság, vagy el akarják kerülni, hogy a másik visszakönyörögje magát, vagy épp a hisztit...
vagy csak annyira leszarják az egészet, hogy még a gép elől se állnak fel ilyenért...
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!