Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Egyeseknek miért jó ha faceboo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyeseknek miért jó ha facebookon szakítanak? Fiúk, lányok, húszon éves korosztály. Miért? A másik nem érdemli meg, hogy elmondd neki személyesen?

Figyelt kérdés

2015. nov. 1. 23:15
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
53%
van aki nem :D 23F
2015. nov. 1. 23:22
 2/15 MolotovPunk ***** válasza:
100%

Passz,de az online netes,telefonos szakítás nagy patkányság.

Sajnos ma már divat lett nagyon.

Főleg,ha hosszú kapcsolat után történik ez,akkor nagy szemétség így szakítani.

Ha valaki pl 1-2 vagy több év után szakít,akkor álljon oda az illető személy elé és úgy mondja neki el a dolgot...

Ennyit mindenki megérdemel szerintem.

2015. nov. 1. 23:22
 3/15 anonim ***** válasza:
56%
Esküszöm, fingom sincs, mi az a Facebook. Elárulná valaki? :O
2015. nov. 1. 23:33
 4/15 anonim ***** válasza:
86%

én sose értettem ezt.

örültem hogy velem neten szakítottak, nem szívesen mennék el találkozni azért, hogy kidobjanak :D ott bőgjek előtte? ugyan... könyörögni meg nem fogok. így sokkal jobb, itthon vagyok, sírhatok, zabálhatok, bármi...

2015. nov. 1. 23:57
 5/15 A kérdező kommentje:
de akkor mit játszák a nagyot, pl ha egy pasi szakít így egy lánnyal, mit játsza nagyfiút? hogy van kocsi, meg az hogy dolgozik, és már külön él a családjától meg blah... pluszban azt szajkózza h huhh de magam adom...és ő nem a facebookon akarja megbeszélni a dolgokat...akkor az ílyen teljesen maga ellenbeszél?
2015. nov. 2. 00:03
 6/15 anonim ***** válasza:
70%

jujj téged most dobtak ki?

amúgy lehet megijed. nem tudom, nem vagyok gondolatolvasó :D

2015. nov. 2. 00:08
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom kényelmesebbnek tartják.Nem kell szembenézniük a döntésükkel közvetlenül, nincs kínos sírás vagy dühös leüvöltés, egyszerűen letilthatják/letehetik a telefont stb. Ja és persze nem kell xy helyre kiutazniuk és nem kell feltétlen magyarázatot adni. Szerintem ez az igénytelenség, érdektelenség és nemtörődömség jele.

Az egyik ismerősöm mesélte, hogy a haverja a párját úgy dobta, hogy estére behívta abba a városba ahol ő lakik (a párja meg 40 percre egy faluban)odaért, kb 5 percben szakított és otthagyta. Szerencsétlen lány meg 2 órát várt zokogva,hogy jöjjön az elég ritkán járó buszjárata. :(

Szóval személyesen is lehetnek igazán parasztok az emberek. Persze nem védem a telefonos szakítást!

2015. nov. 2. 01:06
 8/15 anonim ***** válasza:
a kor még nem jár gerinccel
2015. nov. 2. 03:06
 9/15 Fish1 ***** válasza:
100%
Mert gyávák belemondani a másik szemébe, hogy részükről vége. Vagyis nem vállalják a felelősséget.
2015. nov. 2. 03:19
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

vagy gyávaság, vagy el akarják kerülni, hogy a másik visszakönyörögje magát, vagy épp a hisztit...

vagy csak annyira leszarják az egészet, hogy még a gép elől se állnak fel ilyenért...

22F

2015. nov. 2. 08:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!