Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A rossz párkapcsolatban lévő ferfiak akkor szakítanak, ha már meg van az új lány?
Pont ma megélte el egyetemen egyik lány ismerősöm, hogy egy fiúval elég közel kerültek egymáshoz akinek volt barátnője, és végül kiderült, hogy a fiúnak tetszik a lány, majd mikor a lány mondta, hogy ha szakít a barátnőjével akkor ő összejön vele.
A fiú kicsit halogatta, de mikor ultimátumot kapott a másik lánytól, hogy ha nem szakít akkor ő nem vár feleslegesen, akkor a fiú minden erejével a szakításon volt és meg is tette. Azóta a lánnyal van. Ennek a sztorinak már egy éve. :)
Csak a kapcsolatfüggő emberek lépnek úgy egyik kapcsolatból a másikba, hogy fél lábbal még az előzőben vannak, a másik lábbal már az újban.
Ilyennel viszont nem érdemes kezdeni.
Fiú vagyok, én jöttem össze így lánnyal. Összegabajodtunk, mikor ő még mással volt. 2,5 év mulva, engem dobott így egy másik miatt. Rossz tapasztalatom miatt, én már nem mennék bele ilyenbe.
26F
Az én exem még akkor sem!
Összejöttünk, erre utána közli velem, hogy neki van amúgy egy távkapcsolata. De majd szakít. Mire utólag később kiderült, hogy amikor elvileg nem érte a csajt utol, azt irogatta neki a hátam mögött, hogy majd találkoznak meg gyere ide, nem te gyere, szeretlek stb... -.- Még a közös képünket is kimagyarázta a csajnak. Ilyet nem pipáltam még... Jól átvert. Én meg naiv voltam, mert egy ideig még el is hittem hogy nem éri utol. De azért 2 hét az már nem volt hihető meg hogy nem tudja letörölni a csajjal közös képüket. Amit egy olyan oldalon láttam meg mikor már együtt voltunk, ami meghivós volt. Ilyen hazugok is vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!