Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A rossz párkapcsolatban lévő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A rossz párkapcsolatban lévő ferfiak akkor szakítanak, ha már meg van az új lány?

Figyelt kérdés
Abba a hajóba estem, hogy egy fiúval egyből összegabalyodtunk egy helységben, de kiderült, hogy barátnője van, aki már megcsalta, de nem akarta, hogy véget érjen, a fiú már nem úgy érzi jól magát abban a kapcsolatban. Viszont mi beszélgettünk, és nagyon felkeltettem a figyelmét, tervezett velem, és olyan dolgokról is beszéltünk, ha ő szerelmes lenne, biztos változtatna. De mikor oda került a dolog, hogy komolyabb lépést tegyünk, intimebbet, mert már jött volna, de mivel ahhalyt csak 3 hete ismerjük egymást, én bepánikoltam, a barátnőjét felhoztam, meg hogy én nem kalandot akarok..és ő benne volt, de most gondolkodik, időt kér, megjesztettem. Kiváncsi vagyok másból is igy lesz a szerető, vagy kapcsolatok igy is alakulnak ki?
2015. szept. 16. 18:36
 1/6 anonim ***** válasza:

Pont ma megélte el egyetemen egyik lány ismerősöm, hogy egy fiúval elég közel kerültek egymáshoz akinek volt barátnője, és végül kiderült, hogy a fiúnak tetszik a lány, majd mikor a lány mondta, hogy ha szakít a barátnőjével akkor ő összejön vele.

A fiú kicsit halogatta, de mikor ultimátumot kapott a másik lánytól, hogy ha nem szakít akkor ő nem vár feleslegesen, akkor a fiú minden erejével a szakításon volt és meg is tette. Azóta a lánnyal van. Ennek a sztorinak már egy éve. :)

2015. szept. 16. 18:47
 2/6 anonim ***** válasza:
74%

Csak a kapcsolatfüggő emberek lépnek úgy egyik kapcsolatból a másikba, hogy fél lábbal még az előzőben vannak, a másik lábbal már az újban.

Ilyennel viszont nem érdemes kezdeni.

2015. szept. 16. 18:47
 3/6 anonim ***** válasza:

Fiú vagyok, én jöttem össze így lánnyal. Összegabajodtunk, mikor ő még mással volt. 2,5 év mulva, engem dobott így egy másik miatt. Rossz tapasztalatom miatt, én már nem mennék bele ilyenbe.

26F

2015. szept. 16. 18:50
 4/6 anonim ***** válasza:
számít az manapság vmit? úgy érzem sokszor, h nem. alapból nem bíznék olyan csajban, aki velem csalná a párját, az csak ingyen körre jó. :)
2015. szept. 16. 21:54
 5/6 anonim ***** válasza:

Az én exem még akkor sem!

Összejöttünk, erre utána közli velem, hogy neki van amúgy egy távkapcsolata. De majd szakít. Mire utólag később kiderült, hogy amikor elvileg nem érte a csajt utol, azt irogatta neki a hátam mögött, hogy majd találkoznak meg gyere ide, nem te gyere, szeretlek stb... -.- Még a közös képünket is kimagyarázta a csajnak. Ilyet nem pipáltam még... Jól átvert. Én meg naiv voltam, mert egy ideig még el is hittem hogy nem éri utol. De azért 2 hét az már nem volt hihető meg hogy nem tudja letörölni a csajjal közös képüket. Amit egy olyan oldalon láttam meg mikor már együtt voltunk, ami meghivós volt. Ilyen hazugok is vannak.

2015. szept. 16. 21:55
 6/6 anonim ***** válasza:
utolsó :DDDDDDDDDDDDDD
2015. szept. 17. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!