Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek is van egy vagy több rossz randitok, ahol a lány a külsőtök miatt nem akart 2. vagy 3. randit?
Azt nem lehet szabályozni, hogy kihez vonzódunk! Ha neked nem tetszettek, akkor egyáltalán miért akartál velük randizni?
Egyébként nekem nőként is volt olyan randim (több is), hogy élőben nem voltam az esete a másiknak. Nem omlottam össze, nem lehetek mindenkinek az esete. Másnak meg bejövök. Én pedig olyannal szeretnék lenni, aki vonzódik hozzám. (Azóta meg is találtam.)
Olyan volt, hogy képeken jól nézett ki a lány, de mikor élőben megláttam...:O
A buszmegállóban várt, én kb 20 méterről már láttam, de ő nem figyelt...le is léptem.:D
Nekem eddig az összes randim kudarcba fulladt amire nagy nehezen eljutottam, de nem a külsőmön múlott mert a nők már úgy jöttek el, hogy láttak előtte.
Szóval nem, de azt is hozzáteszem, hogy második randiig még sosem jutottam el egy nővel sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!