Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, szerintetek milyen a tökéletes lány? Külsőre és a személyisége?
Figyelt kérdés
2016. jan. 3. 17:58
1/13 anonim válasza:
Nézzen ki pont úgy mint egy szilvásbukta.
3/13 anonim válasza:
Lány vagyok, de mindenkinek más a tökèletes. Valakinek az alacsony/magas, szőke/barna, vèkony/teltebb lányok jönnek be. Olyan nincs ami mindenkinek tetszene.
4/13 anonim válasza:
Olyan aki nem hagy ott pár hét mulva mert épp beleszeretett valaki másba vagy ilyesmi...
5/13 anonim válasza:
Ilyent nem lehet leírni, a teljes összhatás a fontos :)
6/13 anonim válasza:
Én szeretem az olyan lanyokat akik birjak a jo csipos pacalporkoltet, aztan egyutt fingadozunk.
8/13 anonim válasza:
Nem irom le mert itt úgy sincs olyan
9/13 anonim válasza:
Van szeméjisége kedves, van véleménye nem dob másért; értelmes és ha már tökéletes akk nézzen ugy ki hogy :$
10/13 anonim válasza:
Az én vélményem. Belsőre jólelkű, kedves, nem árt ha bátor és mondjuk lehesseb verekedni :-D meg az mindegy hogy magának való vagy középpontban szeret lenni verekednie se kell, áljon ki magáért na külső ne legyen túl vékony, de túl duci se, aki magára ismert nyugodtanírjon. Nem bán meg gondoskodom róla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!