Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a legtöbb lány csak a külsőre megy?
Jaj hagyjuk már ezt a hülyeséget.
Igen, a külső nagyon is számít. Ha szerinted nem, meg hogy ez gáz, akkor hazudsz. Ilyen alapon összejöhetnél egy 80 éves nagymamával is aki kedves és jószívű.
Elmondom, hogy ha megnézed pl egy új osztályba kerül az ember, akkor ott is kik ismerkednek meg előbb és alakítanak ki haveri kapcsolatot? Azok akik jól néznek ki és van önbizalmuk.
Meg hát mi az, hogy ronda vagy? Az szépség relatív. Akit én szépnek tartok az lehet másnak csúnya. több önbizalmad legyen, haver.
Hát nekem spec a 175/55 adatú fiúk jönnek be, akiket előszeretettel csúnyáznak le, mert nem magasak és nincsenek is kigyúrva. Most is egy ilyen fiúba vagyok belezúgva. Ha az arcodra gondolsz, hogy csúnya, azon is lehet változtatni. Növessz 5 cm hosszú hajat, - ha nagyon szeretnéd, lehet egy leheletnyit rövidebb oldalt, de - az a legjobb, ha mindenhol egyforma hosszú. Mindenesetre ne legyen 1-2 centis, mert a kopasz fiúk visszataszítóak. Ha nagyon pattanásos a arcod, használj bőrradírt. Ha ezek megvannak, benne is vagy az átlagos kategóriában.
A külső fontos, de látod, nekem se a "tökéletes fiúk jönnek be ;) De neked is fontos a külső fogadjunk. Te összejönnél egy dagadt, alacsony, kopasz lánnyal? Ugye, hogy nem. /.csak hogy ne álszenteskedj./
Már megbocsáss,de mindenki nézi a külsőt és ne mond,hogy te nem,mert akor csak saját magadnak hazudsz. Mint ahogyan az Előttem lévők írták a szépség relatív. Valakihez ez szép valakinek meg nem. És ha nincs önbizalmad( vagy is ez a kérdésből Kiderült,hogy nincs) akor azt megérzik csupán a testbeszédedből is. Ilyenkor szokták mondani,hogy aki saját magát nem fogadja el azt más se fogja. Nagyon sok múlik a kisugárzásodon is,ha pozítiv ,mosolygós,vicces vagy akkor sokkal másképp viszonyulnak hozzád a lányok,akár milyen is legyen a külsőd. Mindenkibe van valami szép,szóval hajrá gyűjts önbizalmat és ismerkedj. Ez mellé még az ápoltság is fontos,mert gondolom te se akarsz össze jönni egy igénytelen lánnyal.
Remélem értetted amit leírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!