Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet ma "normális" fiatalokkal ismerekedni? (nem disco, nem kocsma)
Nem szeretem ezt a szót, hogy "normális". Mindenki normális. Csak én most olyanra gondolok akivel lehet beszélgetni, támogatjuk egymást és nyitott a világ dolgaira (lehet vele ilyen elvetemült helyekre járni mint színház meg ilyesmi. Tudtok ilyet?
Azt hiszem nincs velem nagy baj (csak szörnyen lassan nyílok meg) mégsem találok senkit, akivel ugyanazt akarnánk, intelligens vagyok, nem akaratok, és szerintem csinos... aztán kitudja (?!:))
Tudtok olyan helyet ahol előfordulnak ilyen emberek?
19/L
régebben tettem fel egy kérdést itt lányoknak miszerint összejönnének-e aszexuális pasival?
mindegyikük hebeget habogot
Én simán csak barátkoznék velük. :)
Egy kapcsolatban amúgy is a szex fontos szerepet tölt be.
Akkor sem ha a férfi aszexuális?
Bár szerintem neked van igazad.
Akkor egyedül maradok. :D
Letudom magam foglalni szerencsére. :)
Mint ahogy Te is sejted, nincs olyan h 'normalis' meg 'nem normalis'.
Olyan van h szimpatikusak vagytok egymasnak vagy nem vagytok azok.
Ha nehezen nyilsz meg ne csodalkozz ha nehezen talalsz partnert barmire. A hobbi kulonben szuper ilyen celbol.
Amugy a mai toketlen fiuk korszakaban meg nehezebb lehet a fiataloknak mint anno.
38(f)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!