Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol lehet ma "normális"...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet ma "normális" fiatalokkal ismerekedni? (nem disco, nem kocsma)

Figyelt kérdés

Nem szeretem ezt a szót, hogy "normális". Mindenki normális. Csak én most olyanra gondolok akivel lehet beszélgetni, támogatjuk egymást és nyitott a világ dolgaira (lehet vele ilyen elvetemült helyekre járni mint színház meg ilyesmi. Tudtok ilyet?

Azt hiszem nincs velem nagy baj (csak szörnyen lassan nyílok meg) mégsem találok senkit, akivel ugyanazt akarnánk, intelligens vagyok, nem akaratok, és szerintem csinos... aztán kitudja (?!:))

Tudtok olyan helyet ahol előfordulnak ilyen emberek?

19/L

#ismerkedés #nemtudomvaneértelmeakérdésnek #viszontennekamezőneknincs
2016. ápr. 15. 20:25
1 2 3
 21/29 anonim válasza:

régebben tettem fel egy kérdést itt lányoknak miszerint összejönnének-e aszexuális pasival?

mindegyikük hebeget habogot

2016. ápr. 16. 18:31
 22/29 anonim ***** válasza:

Én simán csak barátkoznék velük. :)

Egy kapcsolatban amúgy is a szex fontos szerepet tölt be.

2016. ápr. 16. 18:35
 23/29 anonim válasza:
szerintem fiú és lány közt nincs barátság
2016. ápr. 16. 19:19
 24/29 anonim ***** válasza:

Akkor sem ha a férfi aszexuális?

Bár szerintem neked van igazad.

2016. ápr. 16. 19:24
 25/29 anonim válasza:
Lehet egyedül vagyok vele a világon,de én azt érzem hogy a szerelem jóval feletébb áll a szexualitás felett társa a barátság.Csakhogy mit ér vele a srác ha nem talál magának szintén ilyen lányt akinek ilyen az élet szemlélete.Elmehetnének kirándulni közösen vagy programokat szervezhetnének stb..
2016. ápr. 16. 19:31
 26/29 anonim ***** válasza:
Sajnos az aszexuálisok ilyen téren magányra vannak ítélve. De attól még simán lehetnek barátai és haverjai. :)
2016. ápr. 16. 19:46
 27/29 anonim válasza:
"barátok,haverok" na igen biztos halálra cikizik a szüzességével stb..
2016. ápr. 16. 20:05
 28/29 anonim ***** válasza:

Akkor egyedül maradok. :D

Letudom magam foglalni szerencsére. :)

2016. ápr. 16. 20:08
 29/29 anonim ***** válasza:

Mint ahogy Te is sejted, nincs olyan h 'normalis' meg 'nem normalis'.

Olyan van h szimpatikusak vagytok egymasnak vagy nem vagytok azok.

Ha nehezen nyilsz meg ne csodalkozz ha nehezen talalsz partnert barmire. A hobbi kulonben szuper ilyen celbol.

Amugy a mai toketlen fiuk korszakaban meg nehezebb lehet a fiataloknak mint anno.

38(f)

2016. ápr. 18. 12:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!