Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol lehet ma "normális"...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet ma "normális" fiatalokkal ismerekedni? (nem disco, nem kocsma)

Figyelt kérdés

Nem szeretem ezt a szót, hogy "normális". Mindenki normális. Csak én most olyanra gondolok akivel lehet beszélgetni, támogatjuk egymást és nyitott a világ dolgaira (lehet vele ilyen elvetemült helyekre járni mint színház meg ilyesmi. Tudtok ilyet?

Azt hiszem nincs velem nagy baj (csak szörnyen lassan nyílok meg) mégsem találok senkit, akivel ugyanazt akarnánk, intelligens vagyok, nem akaratok, és szerintem csinos... aztán kitudja (?!:))

Tudtok olyan helyet ahol előfordulnak ilyen emberek?

19/L

#ismerkedés #nemtudomvaneértelmeakérdésnek #viszontennekamezőneknincs
2016. ápr. 15. 20:25
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Sajnos úgy tűnik, de ez általában mindig így van. :D
2016. ápr. 16. 11:52
 12/29 A kérdező kommentje:

kávézóban hogy?

Ahhoz kell valami helyzet nem? vagy csak:"hello te is iszol kávét??... izé én is..." :D vagy hogy?

2016. ápr. 16. 11:52
 13/29 anonim ***** válasza:
Véletlenül ráöntöd a kávédat és már meg is van egy nagyon jó párbeszéd kezdete. :D
2016. ápr. 16. 11:55
 14/29 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! :D

Megkérdezhettem, hogy hová valósi vagy? :)

Csak úgy kíváncsiságból kérdezem.

2016. ápr. 16. 13:14
 15/29 anonim válasza:

"normális" hogy ki okos ki normális a külömbség szinte minimális :)

egyébként senki sem normális ha nem azt irja amit hallani szeretnél..

ezt könnyü bebizonyitani,feltesz valaki itt egy kérdést és valójában a kérdező már tudja a választ vagy is sejti,és ha nem olyan választ kap ami megközeliti az ő elképzeléseit vagy pont ugyanazt,akkor egybő szar alak,de ha valaki leirja az igazságot ami neki fáj akkor se normális már az ő szemében..Az meg csak bulshit hogy itt a gyakorin csak zavarodot és perverz alakok vannak,mert hát akkor ez alól a kérdező se kivétel..

2016. ápr. 16. 16:03
 16/29 anonim válasza:

ma 11:52

pincérnőnek szegődsz a kávézóba egy hirtelen mozdulatal ráboritod a kávéját,és közbe azt kiáltod Jaaaj a kávé! :)

2016. ápr. 16. 17:57
 17/29 anonim válasza:

"itt ez a sok "normális" meg "normális" embert kereső valaki"

Ohhh hát itt a csak a csajok a normálisak,a pasik azok mind perverzek és szexmániásak..:)

2016. ápr. 16. 17:59
 18/29 anonim ***** válasza:
Én alapból nem is lehetek szexmániás azért mert aszexuális vagyok. :D
2016. ápr. 16. 18:04
 19/29 anonim válasza:
Aszexuális nő ritka mint a fehér holló,egyébként sokan mondták már itt hogy aszexuálisak,de a végén lebuktak :)
2016. ápr. 16. 18:25
 20/29 anonim ***** válasza:
Én tényleg született aszexuális vagyok és férfi vagyok amúgy. :D
2016. ápr. 16. 18:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!