Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet ma "normális" fiatalokkal ismerekedni? (nem disco, nem kocsma)
Nem szeretem ezt a szót, hogy "normális". Mindenki normális. Csak én most olyanra gondolok akivel lehet beszélgetni, támogatjuk egymást és nyitott a világ dolgaira (lehet vele ilyen elvetemült helyekre járni mint színház meg ilyesmi. Tudtok ilyet?
Azt hiszem nincs velem nagy baj (csak szörnyen lassan nyílok meg) mégsem találok senkit, akivel ugyanazt akarnánk, intelligens vagyok, nem akaratok, és szerintem csinos... aztán kitudja (?!:))
Tudtok olyan helyet ahol előfordulnak ilyen emberek?
19/L
Én általában olyan helyeken találok szimpatikus embereket, ahol akkor járok, mikor valamilyen hobbimmal kapcsolatos dolgot csinálok.
Ha szereted a képregényeket, akkor akár egy képregényboltban is ismerkedhetsz. Ha szeretsz festeni, akkor akár valami szakkörben is megismerhetsz valakit, akivel megvan a közös téma.
Remélem érted mire célzok.
Én kávézóban is ismertem már meg hasonló érdeklődésű embert :) de gyakorlatilag akárhol lehet :)
18f
Igen én is arra várok :) bár nem tudom mit gondoltam :D
itt ez a sok "normális" meg "normális" embert kereső valaki és a valóvilágban elmegyünk egymás mellett? vagy mi van? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!