Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy ennyire vágyom rá?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék már boldog lenni egy fiú mellet de sajnos még nem jött el az én időm és eddig mindig csak csalódnom kellett.Vágyom arra,hogy valakinek én legyek a legfontosabb úgy fogadjon el ahogy vagyok.Lehessen ki ölelgetni puszilgatni,szeretgetni dögönyözni.Szeresse azt,hogy cserfes vagyok.Nagyon szeretek odabújni ahozz akit szeretek imádom éreztetni a szeretetemet.Tudom,hogy fiatal vagyok ráérek még de a mai világban sok velem egykorúnak van párja.
17/L
2016. ápr. 3. 17:34
1/10 anonim válasza:
Ugyanez a helyzet velem. Szerintem nem tudunk mást tenni, mint várni..állítólag akkor jön a boldogság, mikor a legkevésbé számítasz rá. Én próbálom nem túl görcsösen akarni, hátha előbb-utóbb szerencsém lesz, neked is ezt tudom tanácsolni csak.
17/L
2016. ápr. 3. 17:43
2/10 Adelll válasza:
Pont ugyan igy vagyok en is. Ugymond szerelmes vagyok a szerelembe. Azt tudom mondani mint az elso. Varj turelemmel. Esetleg meggyorsithatod ugy ha tobbszor jarsz el. Olyan helyre ahol sok olyan ember van akiket nem ismersz. Vagy szerezz uj baratokaz akikkel nem egy a baratikorotok.
2016. ápr. 3. 17:50
3/10 anonim válasza:
Velem is igy van
2016. ápr. 3. 17:53
4/10 Morozov válasza:
Én is hasonló helyzetben vagyok, normális, ha az ember vágyik egy ilyen kapcsolatra. Viszont szerintem sem szabad erőltetni, majd alakul magától a dolog. Én beleestem abba a hibába, hogy beleugrottam egy olyan kapcsolatba, amiről már a kezdetek kezdetén tudtam, hogy nem fog működni hosszútávon, mindezt csak azért, mert már nagyon vágytam rá, hogy legyen valakim. Az biztos, hogy még egyszer nem követem el ezt a hibát, neked sem javaslom. :)
2016. ápr. 3. 17:56
5/10 anonim válasza:
Csajok higyjétek el,hogy akkor fog jönni az igazi,mikor nem is várnátok! Én is 17 évesen találtam meg(vagyis ő talált meg engem) egy buli kellős közepén! Most van a 8. évfordulónk április 8án!:) Én is így voltam, higy vágytam a szerelemre,aztán meguntam és inkább eljártan szórakozni, élveztem az életet. S egyszer csak megismertem a páromat. Szóval kitartást!:)
2016. ápr. 3. 18:00
6/10 anonim válasza:
Nalam is hasonlo, csakhogy nekem van kiszemeltem, a problema az, hogy felek/nem talalok modot arra, hogy beszeljunk
2016. ápr. 3. 18:17
7/10 anonim válasza:
17/F
Szerintem az az eggyik baj ebben hogy a Sors bácsi szereti eggyenlőre alakítani a dolgokat :D Szóval ez mit jelent? Azt, hogyha valakiben megvan az amit Te/Ti keresel akkor az egy nagy +1000-nek, eddig jó :D Viszont mint mondtam =-nek kell lennie a dolognak azaz hogy eggyenlő legyen a két oldal így a másik oldalon kell lennie egy nagy -1000-nek ami miatt meg már nem fog kelleni a srác PL.: A leggyakoribb példa -> Kocka -> rengeteg olyan kokcát ismerek akik nagyon szeretnének olyasmi lànyt mint te :D de nem szerzett még élezében eggyet sem ált mert gyáva elhívni randira vagy mert elutasították. Következő -> Dagadt és/vagy ronda (gondolom nem kell elemezni. Következő -> nincsenek barátai (ehhez csak annyi lenne a kommentár hogy bemutatnám az én 2 legnagyobb hibámat ugyanis én dagat vagyok és nincsenek barátaim :/ ÉS habár az a tulajdonság amit Te/Ti szerettek nálam még fokozott is mert én szeretek összebújn+csókolozni :D mégsem vagyok eggyáltalán vonzó a lányok körében, ha valaki kételkedne benne csak annyit mondok hogy egész általánosban nem beszélgettem a lányokkal egy kicsit sem pedig az osztály 3/4-ed része lány volt)
2016. ápr. 3. 18:34
8/10 anonim válasza:
Igen:)
2016. ápr. 3. 22:33
9/10 anonim válasza:
7-essel nem értek teljes mértékben egyet. Nem feltétlenül kocka vagy teltkarcsú egy srác, ha nincs barátnője. Rajtam pl. nincs felesleg, sportolok is, csak nem a "tuctuc" iszogassunk programok jelentenek számomra szórakozást. Inkább a megfelelő tudás elsajátítása utáni keresetből a családi vagy baráti társasággal szervezett programok. Így elég kevés idő marad a tanulás mellett az ismerkedésre, főleg hogy egyre kevesebben értékelik a sétálós, szabadban eltöltött időt, netán kicsit sportosabb programokat. Ezek közben meg ha hasonló felfogású emberrel találkozok, általában foglalt. :) Persze ahogy már többen említették, ezt nem kell erőltetni, majd kialakul. :)
2016. ápr. 4. 07:21
10/10 anonim válasza:
7-es 9-nek igen van ilyen is meg van még milllllió másik csak én a (szerintem) leggyakoribb példákat hoztam fel a kérdezőnek, hogy jobban,könnyebben megértse miről beszélek, és válasz kapjon a kérdésére :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!