Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon vágyom egy barátnőre,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon vágyom egy barátnőre, de nem merek kezdeni senkinél. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok és még sosem volt barátnőm.

Én kissé visszafogottabb és szerényebb fiú vagyok.

Nagyon sokat álmodozom barátnőröl és nagyon szeretnék eggyet.

Majdnem minden kapcsán arra gondolok hogy milyen jó lenne neki ez vagy az.

Például ha megyek egy ruhaüzletbe és látok egy szép vékony lányruhát mindig arra gondolok hogy milyen csinosan állna rajta.

Egy lógós kivágott vállas ruha vagy egy szép szolid felső.

Vagy hogy milyen szexi lenne abban a fehérneműben.

De nincs lehetőségem arra hogy barátnőm legyen...

Nincs egy barátom sem és iskola után nem megyek sehovasem.

Osztályba csak fiúk járnak.

2016. márc. 29. 22:16
 1/6 anonim válasza:
Ismerkedj!Először ha nincsenek barátaid haverkodj össze az osztálytársaiddal vagy hasonló tuti találsz olyat akivel jól kijöttök járj szórakozó helyekre, moziba,uszodába stb. Biztos hogy fogsz találkozni lányokkal:) 14/l
2016. márc. 29. 22:38
 2/6 anonim ***** válasza:

Én is hasonló cipőben járok, és csak egy évvel vagyok idősebb, mint te. Vágyom egy barátnőre, mert eddig egy normális kapcsolatom nem volt, de szintúgy félek belevágni.

Két lehetőség létezik. Nekiindulsz, próbálsz ismerkedni, barátnőt keresni. A második pedig a jelenlegi helyzeted. Hogy csak a fantáziavilágodban létezik, történhet meg ez a dolog, amit oly szépen itt leírtál.

Nagyon le lehet egyszerűsíteni, ezt a bonyolult dolgot/folyamatot.. Például szeretnél a konyhából lemenni a pincéig. Két lábadra van szükséged és arra, hogy tudjál járni, illetve az akarat, hogy elérj a pincéig.

Egy decens külsőd gondolom van, amitől nem riadnak el a lányok, beszélgetni és egy bizonyos szinten humorizálni te is tudsz, az akaratod is nagyjából megvan. Tehát, hogyha nem állsz fel és nem indulsz meg, ez mind csak egy álom marad. Én remélem, hogy össze fog jönni valami a közeljövőben!

2016. márc. 29. 22:39
 3/6 anonim válasza:
toltsd le a tinder-t
2016. márc. 30. 00:55
 4/6 boxy120 válasza:
Hat énis így vagyok csak egyszer volt mar barátnőm de akkor is o kozdemenyezett nem én. De kb 3 hónapig tartott. Azota meg nem volt barátnőm volt valaki akibe szerelmes voltam de ő inkább csak barát akart maradni es ez elegge letört es azóta meg jobban felek elmondani hogy mit érzek .
2016. ápr. 4. 10:29
 5/6 anonim ***** válasza:

Detto:/

14L

2016. aug. 15. 06:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Megoldás:Ne csinnáld hogy :"iskola után nem megyek sehovasem. " Menj el a parkba,menj el a városba.Ilyen helyekre.Gondolom nem vagy egy csúnya gyerek. :) Fel a fejjel.Menj ismerkedj szólits le olyan lányt akit úgy látsz hogy érdemes :) Beszélgess sokat :) Remélem segítettem ha még van valami kérdés írj privit :)
2016. aug. 15. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!