Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék egy közrendezvényen barátnőre lelni?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy a közeljövőben (szombaton) lesz egy rendezvény, ami főleg ilyen férfias témáról szól, de tavaly is láttam ott lányokat. És az érdekelne, hogy az megnyerő-e a lányoknál, ha csak úgy odamegyek, és beszélgetést kezdeményezek?
Esetleg vmi extra tippet tudtok-e adni? (meghívni sajna nem tudom semmire, mert szabad szedéses dolog van mindenből)
2015. júl. 14. 16:37
1/4 anonim válasza:
Szerintem nem vesztesz vele semmit. :)
Nekem tetszene, ha valaki odajönne hozzám az adott témáról beszélgetni vagy elmondaná a véleményét róla. 19/L
2/4 anonim válasza:
Sok pénzzel elsősorban, úgy garantált a siker
3/4 anonim válasza:
gondolom attól is függ, hogy miről kezdeményezel beszélgetést..
4/4 anonim válasza:
Én lány vagyok szóval az én tippjeim: szemelj ki egy lányt aki tetszik neked és bámuld folyamatosan(de ne ijesztően néha fordulj el!!!) észre fogja venni hogy valaki nézi és ha ő is visszanéz hosszan akkor bejösz neki. Mosolyogj rá. Aztán találd meg a megfelelő alkalmat hogy beszélgess vele de NE azzal kezd hogy "szia nagyon szép vagy, van pasid, hogy hivnak, van kedved ismerkedni?" mutatkozz be, kérdezd meg hogy érzi magát vagy valami vicceset mondj!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!