Van valaki, aki hasonló helyzetben van, és szüksége van egy barátnőre? 24/l. Budapesten, vagy annak környékén keresnék valakit.
Jaaa :-)
Hát ebben nem tudok segíteni, de talán mégis: iskola, munkahely, sport, hobbi, fesztiválok, de elég, ha kinézel a Ligetbe, rengeteg a fiatal, spanolj kedvedre.
Köszi.:)
Hát igen,ha ez nálam ilyen egyszerű lenne... Sajnos eléggé zárkózott típus vagyok.
Akkor ideje változtatni. Mozdulj ki, csatlakozz önkéntes körökhöz, lépj be valami klubba, természetjárókhoz, vagy keress fel egy aikido edzést, járj el zumbázni, salsázni, BP-en rengeteg a lehetőség, fel sem lehet sorolni.
Fejben dől el. Én most megiszok egy decit, a fejembe megy, és már el is dőlök.
ha gondolod, írj
22 éves budapesti lány vagyok hasonló problémával
Szia!
Sajnálom,hogy senkid sincsen.:( Képzelem,milyen érzés lehet,nekem sem lenne senkim,ha nem itthon laknék még,és nem lennének a szüleim.Nekem pont ezért szakadt meg a kapcsolat a barátnőmmel,mert neki is,minden,és mindenki fontosabb volt,mint én,leginkább a pasik..Hová jársz szórakozni,megkérdezhetem? Az biztos,hogy "érdekes" emberek vannak ezeken a helyeken...Vicces,amit írsz,mert,ahhoz én is nagyon jól értek,hogy lerázzam a pasikat a szórakozóhelyeken,csak sajnos,én azokat is,akik tetszenek...Totál paradox,tudom,ne is kérdezd,ez az én keresztem,hogy így mondjam.. Ha van kedved beszélgetni,írj,nyugodtan. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!