Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy ennyire vágyom a szeretetre?
Kėt barátom volt eddig mindegyik csak kihasznált a jószívem miatt probálok vàltoztatni ezen de nem nagyon megy a bunkóskodás fájdalom okozás mėg ha megbántanak akkor se távol áll tőlem az ilyen.Sajnos megis kapom a következmėnyėt tudom,hogy az ėn hibámból.De akkor is ha valaki megbánt kėpes vagyok mėg akkor is küzdeni vagy fordított esetben is.Nagyon nagy szívem fájdalmat okoz ės nem kell senkinek.Tudom hogy fiatal vagyok ráėrek mėg de nagyon padlón vagyok.
Normális válaszokat ha lehet.😊
17/L
Normális!
Légyszi, ne változz meg soha! Attól, hogy kihasználtak, nem jelenti,hogy meg kell változnod. Ha bunkó leszel, aki mindenkinek fájdalmat fog okozni, akkor senkinek nem fogsz kelleni. Olyankor nem fogsz vágyni a szeretetre? De, csak nem fogod soha megkapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!