Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nagyon vágyom egy pasira >. < hogy tudok szerezni?
Figyelt kérdés
Már nagyon szeretnék egy fiút, aki mellettem van, vigyáz rám. Tudom hogy ebben a témában nem lehet ugy tanácsot adni, de mégis csak pár tipp, meg valami sztori hogy nektek higy lett pasitok! Nagyon köszönöm előre is :)2016. febr. 25. 09:08
2/21 anonim válasza:
a kornyezetedben nincs senki akit talahatnal ?? csak ugy szerezni nem tudsz ha nem ismerkedsz ?
3/21 anonim válasza:
Hány éves vagy? Milyen emberek vannak a környezetedben?
4/21 anonim válasza:
Korod 1 támpont lenne. barátnőid? (írnám itt vagyok Én de nem tom ?éves vagy?) :) p
5/21 anonim válasza:
felragasztod a telefonszámod a gomlokodra és járkálsz pár percet a városban
6/21 anonim válasza:
A tini párkapcsolatok kategóriában van a kérdés, nem nehéz megtippelni, mennyi idős...
A kérdésre válaszolva, jön majd magától, nem kell pasit "szerezni".
7/21 A kérdező kommentje:
A kornyezetemben levo fiukat latszolag nagyon nem erdeklem :D am 15 leszek nemsokara
2016. febr. 25. 10:11
8/21 anonim válasza:
15? akkor ne hívd "pasinak" - azt idős, lerobbantak teszik.
Majd elér a tiszta szép szerelem hamarosan, várd ki, érdemes.
9/21 A kérdező kommentje:
Oke en probalom, csak a kornyezetemben levo lanyok kb 80%-anak van fiuja es szornyu latni hogy ok milyen boldogok en meg igy...semmi. Egyik baratnom akart nekem fiut szerezni de nem jött össze neki :D
2016. febr. 25. 10:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!