Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nagyon vágyom egy pasira >. < hogy tudok szerezni?
Figyelt kérdés
Már nagyon szeretnék egy fiút, aki mellettem van, vigyáz rám. Tudom hogy ebben a témában nem lehet ugy tanácsot adni, de mégis csak pár tipp, meg valami sztori hogy nektek higy lett pasitok! Nagyon köszönöm előre is :)2016. febr. 25. 09:08
11/21 A kérdező kommentje:
Mert síszünet van :D
2016. febr. 25. 10:44
12/21 anonim válasza:
írj nekem én nem vagyok egy rossz választás
13/21 anonim válasza:
Ha picikét fiatalabb lehetnék én lennék neked..
14/21 anonim válasza:
Én is lennék a pasid szívesen!
15/21 anonim válasza:
hasonlóan voltam a te korodban.. aztán 16 évesen az első pasival összeálltam aki randira hívott:D nagy hiba volt az a kapcsolat!!
nem szabad erőltetni! majd ha jön megfelelő ember, akkor jön. ez nem megy varázsütésre.
annyit tehetsz, hogy többet jársz társaságba és nyitott vagy. de mondom, csak azért,hogy legyen valakid, ne jöjj össze senkivel!!!!
amúgy meg 14-15 évesen nem vagy lemaradva semmiről..
én majdnem 18 évesen találtam meg az igazit:))
21l
16/21 A kérdező kommentje:
Rendben nagyon koszonom :)
2016. febr. 25. 12:29
17/21 anonim válasza:
Ha szeretnél ismerkedni nyugodtan írj :) 16/F
19/21 anonim válasza:
Akkor lehet leginkább megismerkedni valakivel, amikor az ember nem is gondol rá. Csak olyan helyekre kell járni, ahová a veled hasonló érdeklődési körűek járnak. Csak előbb tudnod kell, téged mi érdekel. Buliban nemigen lehet normális embert találni. Menjél evezős túrákra, biciklitúrákra, közös kirándulásokra osztálytársakkal, ha van valami saját hobbid, akkor azt űzd, és fogsz találni hozzád hasonlót.
20/21 A kérdező kommentje:
Okkke:)
2016. febr. 26. 12:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!