Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy ennyire vágyom rá?
Nagyon szeretnék már igazi komoly párkapcsolatot.Gyakran nézegetem az utcán a párokat miközben arra gondolok milyen jó lenne,ha engem is úgy szeretne valaki mint ők egymást.Volt már párkapcsolatom kettő is de egyik se volt valami de ezek hosszú történetek nem menjünk bele.Nagyon szeretnék valakit puszilgatni ölelgetni elmondani,hogy mennyire szeretem stb stb. Tudom,hogy ráérek még hisz fiatal vagyok de szeretnék már valakit szeretni.Sok helyen probálkoztam már társa lenni de sehol sem akadtam senkire.Senkinek nem kellek pedig nagyon de nagyon tudok szeretni.
17/L
Szerintem teljesen normális ha vágysz egy kapcsolatra. Én is szeretnék már egy barátnőt.
17F
Igen normális, de ez folyamatosan változni fog. A hormonok nagyon ügyesen befolyásolják a tudatot, de nincs ezzel semmi probléma.
E miatt tartunk ott mi emberek, ahol.
Sajnos, kedves #4, ha egy ilyen korban lévő srác meglát egy hasonszőrű kiírást, nem tudja megfékezni, hogy ne tegyen utalásokat. Egyik oldalról rossz látni, hogy nincs önkontrolljuk; de másik oldalról meg ez az, amitől fennmaradt eddig a fajunk.
Szóval éljen :/
Totálisan-teljesen ugyanígy vagyok vele.
Nagyon rossz lehet neked is, ahogy nekem is :/ Átérzem.
"Nagyon szeretnék valakit puszilgatni ölelgetni elmondani,hogy mennyire szeretem"
Pont ilyen vagyok srácban. Az a baj, hogy ezek nincsenek az ember fejére írva...
És lehet két ilyen ember elmegy egymás mellett..ez szomorú :/
Természetesen normális, hogy ennyire vágysz rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!