Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Baj ha magányra vágyom?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha magányra vágyom?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Ahogy a fenti kérdés is mutatja magányra vágyom. A barátnőmmel minden nap beszélünk facebookon és volt hogy egész héten ott voltam nála. Hétköznap 3-tol 8-ig, hétvégén 1-től 10-ig. Még suliba járok és mostanába még tanulni se hagy, csak az a lényeg hogy beszélgessünk.

Lényegébe nincs már magánéletem se. Nagyon féltékeny típus. Én szeretem meg mindent megteszek érte, de egy kis magányt szeretnék. Ja és facebookon este 11-ig szoktunk beszelgetni. Én 18 vagyok. Ő pedig 14.

#magány #Kis magány #szeretem de magányra vágyom
2016. jan. 19. 17:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Mindenkinek kell egy kis kikapcsolódás
2016. jan. 19. 17:04
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi. De mit tegyek hogy legyen egy kicsi. Mit mondjak neki?
2016. jan. 19. 17:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Ugyan ezt,de mivel még gyerek hisztizni fog az egyszer biztos
2016. jan. 19. 17:12
 4/4 anonim ***** válasza:
mond el neki hogy ez ilyen formában nem mehet tovább... gyakorlatilag szarni nem mesz el ugy hogy ne tudna rola xd mond neki hogy nagyon szereted es sose akarnád el hagyni de ezt ilyen formában nem élvezed kikeszulsz tőle... mindenkinek kell egy kis magány hogy at tudja gondolni a dolgokat amik történtek vele es törődjön picit a saját dolgaval ha szeret meg fogja érteni :)
2016. jan. 19. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!