Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek senkinek?
Nem kellek egyik fiúnak sem :(
Kicsit duci vagyok és ronda, de szerintem ezért nem kellene elítélni engem. Szerintetek miért van ez? 11/L
Tudom , hogy nem azert tetted fel a kerdest hogy kioktassanak de 11 evesen tenyleg nem kellene emiatt aggodnod
En 15 eves lany vagyok es meg nem volt baratom . Nem vagyok kover megse neznek ram a fiuk. Nem kell ezzel foglalkoznod 3 -4 ev mulva biztos lehetsz benne hogy talalsz magadnak baratod .
Es azt sohase felejtd el hogy a belso a legfontosabb! Inkabb varj egy evet egy olyan fiura aki azert szeret mert kedves vagy mint hogy azert osszejojj valakivel mert szepnek es csinosnak talal:) es 11 evesen nagyon nagyon fiatal vagy ehez az egeszhez de ha szeretnel irj nyugodtan privatba :)
Ennek csak két oka lehet:
1. Hogy még gyerek vagy.
2. Hogy trollkodsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!