Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mitől lehet?

Figyelt kérdés
Van egy fiu aki távolról nagyon tetszik de amikor közelebb vagyok hozza akkor nem látom helyesnek, de távol megy es megint ugy látom h jol nez ki... Ha egyszer lattam közelről es nem tetszett miert kezd el ujra tetszeni amikor távolról látom?

2016. márc. 15. 19:15
 1/5 Sahara :) ***** válasza:
100%
Erre szokták azt mondani,hogy:Jól áll neki a távolság ;)
2016. márc. 15. 19:17
 2/5 anonim ***** válasza:
57%
akkor nektek találták ki a távkapcsolatot.
2016. márc. 15. 19:40
 3/5 anonim ***** válasza:

#2 :''''''''''D most elképzeltem, ahogy 80 méterre üvöltöznek egymásnak, hogy mennyire hiányoztak meg hogy szeretik meg milyen jó látni egymás. Ha meg egy helyiségben vannak, akkor az egyik az egyik sarokban, a másik a másikban.

._.

2016. márc. 15. 20:39
 4/5 A kérdező kommentje:
:'D tudtam h lesznek vicces válaszok, bar igazatok van abban h eleg hulye kerdes ,en is belátom :D de nem tudtok velem egyutterzeni :(
2016. márc. 15. 21:25
 5/5 anonim ***** válasza:

Velem is volt már így. Egy szimfonikus zenekaros koncerten nagyon megtetszett az üstdobos. Aztán közelebbről kiderült, hogy lapátfogai vannak. De az oldalprofilja úgy is tetszett :D

Hidd el, 100%osan együtt tudok veled ére.... Najó, igazából nem :D

2016. márc. 15. 23:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!