Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj?

Figyelt kérdés

Van egy lány(19), sokat beszélgetünk, és már mondta hogy tetszem neki, találkozgatunk néha, és teljesen ki van akadva hogy nem veszem komolyan a hozzá(m)állását a 'kapcsolatunkhoz'.. Én nagyon megkedveltem ezt a lányt, és nagyon hamar teljesen közvetlenek lettünk egymáshoz. De van egy kis "probléma" ami miatt úgy érzem.. nem vesz komolyan, és ezért én nem tudok felé közeledni. Van egy srác akivel már kb 4 éve ismerik egymást, osztálytársak, és baromira jól kijönnek, ez a srác nekem is jó barátom. Olyannyira kijönnek, hogy bújnak egymáshoz, szeretgetik egymást, tegnap este együtt buliztunk, utána mikor lefeküdtünk pihenni, egymáshoz bújtak, de semmi csók vagy komolyabb csak ezek a dolgok, meg intim viccek... és valahogy nekem mintha ez.. nem férne már bele, és rám van kiakadva.

Én nem akarok változtatni a hozzáállásomon, csupán egy olyan kapcsolatra vágyom, amiben a lány számára én vagyok az egyetlen férfi az életében.. az apján kívül.

Gond hogy így állok hozzá? Hogy mondjam meg neki hogy ez.. egyszerűen nekem nem menne? Nem akarom megbántani sem de.. ez így tré állapot.

20/f

2016. febr. 28. 15:44
 1/2 anonim válasza:
Ha neked is tetszik a lány akkor nem értelek. Nem nézni kéne, hogy mit csinál a haveroddal (főleg ha neked bevallotta, hogy tetszel neki) hanem lépned kéne. Ne várd, hogy majd egyről a kettőre nem a haveroddal fogja eltölteni az idejét hanem veled mert ez képtelenség. Próbálj közeledni a lányhoz, hogy lássa, hogy szeretnél tőle valamit és esetleg komolyabb kapcsolatot is képes lennél vele létesíteni.
2016. febr. 28. 15:56
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen, ez átfutott az agyamon, csak az a helyzet hogy a srác előző barátnője is, és a lány előző palija is ezért szakított vele/velük mert ilyen "közel" állnak egymáshoz, szóval ez a.. "féltékeny" beállítottságomnak csak betenne.
2016. febr. 28. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!