Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarja minden fiú ugyanazt a sovány lány típust?
Kezdjük ott, hogy nem akarja az összes. Sokaknak bejön a telt, bár én nem tartozom közéjük. Én nem vetem meg a ducibbat a teltet, csak egyszerűen nem jönnek be. Erről szerintem nem tehetek. Mindig is a vékony jött be és sokak nem értenek egyet az én ízlésemmel, mondván, hogy szerintük egy "kicsit soványka". Nekem éppen az tetszik, de pl. azok a lányok, akik nekik jönnek be: nagy mell, nagy fenék, kicsit teltebb alak... valahogy nem vonz egyik sem. Valahogy jobban bejön a kisebb/kicsi és formás mell, illetve fenék.
Lényegében lehetsz bármilyen testalkatú: kicsit ducibb, telt, sportos, vékony, átlagos, kigyúrt, stb akkor is lesz olyan, akinek tetszeni fogsz. És nem feltétlen abban kell keresni a hibát, hogy azért nincs fiúm, mert a testalkatom... több mindentől függ. Eleve függ a környezetedtől, a körülötted lévő emberektől - mennyire mernek nyitni feléd a fiúk és attól is, hogy te mennyire nyitsz feléjük. Kölcsönös a dolog!
Aztán pedig a belső tulajdonságok, stílus és még sok sok egyéb tényező is befolyásolja ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!