Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex lányok! Miért tartjátok taszítónak a biszex srácokat, mikor lényegében ugyanazt csinálják, mint ti, csak az esztétikuma más?
Figyelt kérdés
2015. febr. 24. 08:52
1/6 anonim válasza:
szerintem a biszex lányok pont, hogy nem tartják őket taszítónak. a "natúr" lányok azok, akik többségében inkább így éreznek.
2/6 A kérdező kommentje:
Nekem mások a tapasztalataim, de cáfoljatok meg. :-)
2015. febr. 24. 09:09
3/6 anonim válasza:
A nők eleve sokkal elfogadóbbak a saját nemükhöz vonzódó férfiakkal szemben, szóval nem hinném, hogy a prűd nyanyákon meg a divatból gyűlölködő luvnyákon kívül valaki is utálná őket, vagy legalábbis nem állna hozzá negatívan.
4/6 A kérdező kommentje:
Úgy értem, nem járna ilyen sráccal, nem tekinti már igazi férfinak.
2015. febr. 24. 09:31
5/6 anonim válasza:
Nem tudom,nekem alapból eléggé nem szép látvàny,mikor meleg férfiakat làtok,lehet azért,mert ők az erősebb nem,vagy mert egyàltalàn nem tudnak belőlem szexuàlis értelemben kihozni semmit..Pedig én is biszex lány vagyok..el is gondolkoztam már ezen,de sosem jöttem még rà,miért van.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az őszinte véleményt!
2015. febr. 24. 18:22
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!