Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, zavarna, ha a lány folyton ugyanazt húzná fel?
Ilyen melegben fél óra alatt megszárad egy kis nyári ruha, a vastagabb daraboknak sem kell sokkal több idő.
Szóval ha rajtad van egyik nap, hazaérsz, kiöblíted, másnap simán felveheted újra, hiszen tiszta...hogy ki mit gondol az meg nem számít, te tudod, hogy tiszta. Főleg ha a barátodról van szó. Megmondhatod neki, hogy annyira szereted azt a ruhát, hogy mindennap kimosod, hogy másnap újra felvehesd :P
Ki szoktam mosni, nem vagyok sem büdös, sem piszkos soha...
A többit azért nem szeretem, 2. hozzászóló, mert régebben nagyon slamposan öltözködtem, csak pólóim vannak, meg háromnegyedes farmernadrágjaim, pénzt meg nem szeretnék kérni a szüleimtől, hogy új ruhákat vehessek.
Ha tiszta és takaros, semmi gond. A fiúk úgysem fordítanak nagy figyelmet erre általában.
De amúgy ugyanígy megbeszélheted ezt a barátoddal :)
Beszéld meg vele.
Szerintem neked örül nem a ruhádnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!