Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van esélyem barátnőt szerezni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem barátnőt szerezni?

Figyelt kérdés

kívülről 175 cm 75 kg izmos test, rövid barna haj, sötétbarna szem

belülről:kedves barátságos, figyelmes, törődő, megbízható, segítőkész, vicces, nem szeretek bulizni, sokat sportolok, van tervem a jövőre és azt epitgetem, okos, értelmes, nem szeretek olvasni, nem vagyok egy rossz szokasnak a fuggoje se sőt nincs is. Van esélyem az aranyos / vicces lányoknál? 17/F

2016. jan. 21. 22:38
1 2
 11/11 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Esélyed mindig van. A leírtak alapján pedig biztos vagyok benne hogy igenis van.

Vicces vagy, és okos. Melyik lánynak ne jönne be egy ilyen pasi? És még sportolsz is,

ami csak plussz pont a csajoknál. És van esélyed aranyos, vicces lányoknál.

Véleményem szerint pusztán csak rossz lányokkal akadt dolgod, akik miatt most úgy

érzed magadban kell keresned a hibát. Persze nem ismerlek, de azok alapján amiket

magadról írtál ne keseredj el, meg fogod találni, azt aki boldoggá tesz, és akit te is azzá tehetsz.

2016. jan. 24. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!