Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem tudok barátnőt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok barátnőt szerezni? Hosszú Lesz

Figyelt kérdés
Budapesten lakok, szóval meg vannak adva a lehetőségek. Atlagos kinézetű fiu vagyok, almokkal es tervekkel. Nagyon gondosan apolgatom a tanulmányaimat, es mellette sportolók, dolgozok. Rendes is vagyok barátságos is..tetszett mar lany, próbálkoztam is, de mindig "kosár" volt. Mondtak hogy nem vagyok csunya, atlag vagyok, de meg igy se megy. Pedig nem a fullos lányokra hajtok ra, meghagyom oket a bajgunaroknak. En egy rendes lánnyal szeretnek ismerkedni, de nem tudok lehetőségeket. Onbizalmam keves, mivel a csalódások ki öltek belolem a bizakodast. Próbálkoztam mar élőben, tinderen, sok egyeb helyen. Uj lányokat szeretnek megismerni. Tudtok erre lehetoseget vagy helyet? A kerdesem elsosorban nem ismerkedő jellegu. 16F köszönöm a segitsegeteket

2016. jan. 7. 16:32
 1/5 anonim válasza:
Irtam priviben! ;)
2016. jan. 7. 20:09
 2/5 anonim ***** válasza:
Az, hogy hogy néz ki valaki édes mindegy, a lényeg csupán a lélek. Én például hiszek abban hogy ha hajtogatsz magadban egy mondatod (lehetőleg pozitívat) akkor meg történik, legalábbis nálam bevált, mondogasd magadban pl, hogy "hamarosan megtalálom a szerelmet" lányosan hangzik de beválik ha hiszel benne. Ha negatív vagy akkor a környezeted is az lesz. Türelem rózsát terem. Ismerek olyan fiút akinek 17 évesen lett barátnője először azóta négy év telt el és még mindig együtt vannak szóval fel a fejjel ^^
2016. jan. 8. 23:54
 3/5 anonim válasza:
Ritka számban mennek a normális lányok, ezt nem kötekedésképpen írom. Próbálkozz, nincs veszteni valód, bár ebben a korban elég ritka a tartós kapcsolat.
2016. febr. 2. 18:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Ne változz meg a lányok kedvéért. Majd jön valaki, aki magadért szeret. Nem tudni, hogy az mennyi idő, ezért próbálj minél többet ismerkedni, nimcs vesztenivalód. Csak az önbizalmadat nem szabad tovább hagynod elveszni bunkó lányok miatt.
2016. febr. 20. 14:45
 5/5 anonim válasza:

Igen, régen még kamaszként én is hajlandó voltam nem önmagamat adni. Nem azt mondom, hogy 180 fokos fordulatot vettem, de azért mégis volt változás...

Mindig önmagad ad.

2016. febr. 20. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!