Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek önsajnáltatással lehet barátnőt szerezni?
Soha nem beszéltem még lánnyal eddig (korosztálybelivel). Most valamilyen oknál fogva sikerült, egy rendezvényen. Teljes mértékben lejárattam magam előtte. Mondtam neki, hogy én egy senki vagyok, egy élettelen sz@r, se pénzem, munkám. Egy utolsó ocsmány gané vagyok. - ő erre megcsókolt. Igazából ezután soha nem találkoztam vele, de boldogít a tudat, hogy egy konkrétan nulla ember "ennyit" eltudott érni. Vajon legközelebb is sikerülni fog?
21/f
Hát attól függ hogy mi a célod. Egy boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolat nem lesz ebből, az biztos.
Kevés nőnek jön ez be, több pofont (pl. kiröhögést, faképnél hagyást) kaphatsz, mint szánalompuszit, és egyik sem növeli a önbizalmat.
Ha sajnálnak vagy sajnáltatod magad, egy dolgot érsz el: egyre szerencsétlenebb leszel. Milyen szeretnél lenni 10 év múlva aki még mindig a 2015-ös szánalompusziból él?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!