Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnák keríteni magamnak egy barátnőt szilveszterig 0 ismertségi körrel?
Figyelt kérdés
Magamról: Szerintem csúnya vagyok, mások szerint nem...
Barátok nagyon kevés van MAX MONDOM MAXIMUM 2 azaz KETTŐ.
na már most az a helyzet hogy eljutottam arra a pontra hogy annyira nyomaszt a téma hogy nincs barátnőm hogy sírógörcsöt tudnák kapni...
De egyszerűen nem tudok odamenni egy lányhoz a suliba ismerkedni mert nem tudok semmi érdekeset mondani neki,leblokkolok,depressziós vagyok,félek a visszautasítástól, szégyenlős, zárkózott vagyok, és ha belegondolok ebbe hogy nekem nincs barátnőm, vagy meglátok egy párt csókolózni sírógörcsöt tudnák kapni.
A kérdésem az hogy hogy tudnák egyáltalán ismerkedni valamennyire olyan lányokkal is akiket én is érdeklek és nem sz*rnak telibe? Facebook nem jött be..
15/F
2015. dec. 14. 20:56
1/13 anonim válasza:
Ha van kedved rámírhatnál én 14 vagyok
2/13 anonim válasza:
Bocsi, de mindenképp kikötés, hogy lány legyen? :$ Mert ha nem, akkor szívesen leszek szilveszterkor a barátnőd. ^^
3/13 anonim válasza:
Magabiztossá kéne válnod. Sportolj. Járkálj körbe határozottan. Mondj igen mindent új dologra. A barátnő majd jön.
4/13 anonim válasza:
tudnék ;) lányok és a helyesírás...;)
5/13 A kérdező kommentje:
Kérlek szépen ne rajtam próbáld levezetni a feszültséged azzal hogy egy tök fölösleges dologba kötsz bele.
2015. dec. 14. 22:16
6/13 anonim válasza:
Nem annyira fölösleges, mert ha élőszóban is tudnákolsz, az jócskán rontja az esélyeidet. :)
7/13 anonim válasza:
Találj ki szar poénokat meg "kulturálódj" napjaink internetes és egyéb divatos mocskában, akkor lesz témád bőven és oda is tudsz menni "beszélgetni".
8/13 anonim válasza:
hát ha csúnya vagy max a személyiségeddel hódíthatsz de az meg nem 2 perc
9/13 anonim válasza:
főleg ha nem tudsz jól csevegni
10/13 A kérdező kommentje:
csúnyának nem mondanám magam, ha valakit jól meg ismerek akkor aztán be nem áll a szám. Szóval "unalmas" csak ismeretlen emberekkel vagyok.
2015. dec. 15. 16:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!