Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak a fiatalabb korosztályban és csak az én ismertségi körömben fordul elő ez?
A neten sok mindent lehet olvasni, például azt is, hogy egy 120 kilós tehén 2 hét alatt 60 kilós modell lett. Vagy olyat, hogy ha beveszed a bogyókat megnő a bráner vagy a melled vagy akármi.
A többit neked kell ezek alapján kikövetkeztetned.
Nincs divat. Mindenkinek más az ízlése. Vannak kanok akik bármit megraknak amit eléjük raksz, vannak akik százból egy nőt is alig fogadnak el. És a két véglet között bármi.
Az viszont 100%, hogy nőként fogsz találni magadnak partnert, a nagy számok törvénye alapján, csak idő és hozzáállás kérdése.
A férfiak sokfélék, a neten meg tényleg bárki terjeszthet bármit, amit esetleg ő sem gondol úgy, amit esetleg máshol nem vallana be.
A férfiak jellemzően a vékonyabb csajokat szeretik, ez nem feltétlen a piszkafákat jelenti, de egy 165/70 már a legtöbb pasinak nem vékony kategória.
Ezen felül ez gyorsan változni fog. 20 évesen egy 165/70 csaj még tök feszes, és jól néz ki, nézd meg, hogy 25 évesen hogy néznek ki ugyanezek a lányok...
Szerintem a netes szövegek inkább népnevelő célzattal keletkeznek. Lehet, hogy hosszútávon változtatnak a közízlésen, de most még ez messze nem igaz.
165/70 vagyok, szóval pont az általad említett kategória. Persze, megnéznek az utcán, ha csinos vagyok, és kapok bókokat a férfiaktól. De sokkal kevesebbet, mint anno 55 kilósan :D A strandon pedig nyilván nem én leszek az, akit kocsányon lógó szemekkel bámul mindenki.
Egyébként nem is nagyon hiszem, hogy valaha is a duci lenne a szépségideál. Régen se nagyon lehetett az. Vagy ha igen, akkor miért hordtak a nők fűzőt, miért szólnak a régi népdalok a lány karcsú derekáról, stb.?
Legfeljebb annyi lehetett, hogy régen a túlsúlyt a gazdagsággal azonosították.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!