Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy tudnák keríteni magamnak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnák keríteni magamnak egy barátnőt szilveszterig 0 ismertségi körrel?

Figyelt kérdés

Magamról: Szerintem csúnya vagyok, mások szerint nem...

Barátok nagyon kevés van MAX MONDOM MAXIMUM 2 azaz KETTŐ.

na már most az a helyzet hogy eljutottam arra a pontra hogy annyira nyomaszt a téma hogy nincs barátnőm hogy sírógörcsöt tudnák kapni...

De egyszerűen nem tudok odamenni egy lányhoz a suliba ismerkedni mert nem tudok semmi érdekeset mondani neki,leblokkolok,depressziós vagyok,félek a visszautasítástól, szégyenlős, zárkózott vagyok, és ha belegondolok ebbe hogy nekem nincs barátnőm, vagy meglátok egy párt csókolózni sírógörcsöt tudnák kapni.

A kérdésem az hogy hogy tudnák egyáltalán ismerkedni valamennyire olyan lányokkal is akiket én is érdeklek és nem sz*rnak telibe? Facebook nem jött be..

15/F

2015. dec. 14. 20:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ahelyett, hogy itt kérdezősködsz, elmehetnél oda, ahol a húsvér tinédzser lánykák vannak. Húzz bele öcsisajt, szorít az idő! Így legfeljebb Marok Marcsa jön össze szilveszterre. :P
2015. dec. 21. 22:48
 12/13 anonim ***** válasza:

És mi ez a teljesítménykényszer? Belepusztulsz, ha 2015. 12. 31.-én nincs barátnőd? Ha igen, írd meg, hova vigyem a koszorút!

Magaddal kéne először is rendbe jönni, mert kicsit nem vagy okés, és nem az a gond, hogy hány barátod van, vagy van-e barátnőd...

Egy barátnő nem egy teve vagy egy verda. Ha azt mondod, hogy van két barátod, az már jó. A minőség a lényeg. Általában a nagyobb mennyiség aminőség rovására megy. Inkább legyen egy, akire kölcsönösen mindenben számíthatsz (én így vagyok vele) mint ötvenöt, amelyik csak a jóban van velem.

Nem a barátnőtől, barátok számától vagy az okostelefontól leszel értékesebb. Ismerd meg, fogadd el, szeresd magad, ne mástól várd, hogy majd megteszi helyetted.

Ha te szereted magad, akkor majd szeretet, önbizalmat sugárzol, ez igencsak megnöveli az esélyedet egy egészséges kapcsolatban.

Egy nyafogós kisfiú ha ki is fog egy kapcsolatot, az biztos nem lesz egészséges kapcsolat, ott a másik fél sem teljes, és egymást húzzátok egyre mélyebbre. Ha az egyik mégis felülemelkedne, a másik pofára esne. Ezért vannak olyanok, akik kifejezetten azt kívánják, hogy a társuk legyen minél gyengébb, hogy mégis ők domináljanak, és ráülnek a nyakára, nehogy felálljon, és otthagyja.

2016. jan. 10. 22:29
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha jól sejtem, nem sikerült a projekt. :D
2016. jan. 11. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!