Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem barátnőt szerezni?
kívülről 175 cm 75 kg izmos test, rövid barna haj, sötétbarna szem
belülről:kedves barátságos, figyelmes, törődő, megbízható, segítőkész, vicces, nem szeretek bulizni, sokat sportolok, van tervem a jövőre és azt epitgetem, okos, értelmes, nem szeretek olvasni, nem vagyok egy rossz szokasnak a fuggoje se sőt nincs is. Van esélyem az aranyos / vicces lányoknál? 17/F
Van hat!
Bar az en baratom lenne ilyen basszus.
16/L egy rossz kapcsolatban, 1eve
Annyira szeretem az ilyen kérdéseket. Mindenki elmondja magáról a jót, az valahogy mindig kimarad, hogy az eddigi próbálkozások miért nem jöttek össze.
Az pedig amit az első lány írt, hogy ennyi alapján jobbnak ítéli mint a barátját, csak simán szánalmas. Ha pár sor után jobbnak ítéli mint a barátja, akkor az már régen rossz. Ebből egyedül ami releváns adat, az az, hogy egy évvel idősebb.
#1 válaszolónak én is csak üzenni tudom, hogy egy rossz kapcsolat kihat az egészségre, igaz ilyet inkább válni készülő 40 éves nőknek szoktunk mondani, de hát már szinte hozzá szoktam, hogy manapság már gyerekkorban taccsra vágják magukat lelkileg...
Kérdező, lesz barátnőd, ne aggódj. A legjobb amit tehetsz, hogy folytatod amit eddig, ne görcsölj rá. Isten tudja mikor találkozol össze pont a megfelelő lánnyal, ne abból indulj ki, hogy eddig mért nem jött össze, mindenkinek más kell. Nem lehet általánosítani, vagyis lehet csak nehezen. Kinek van mindig a legkönnyebben a legtöbb barátnője ? Aki utána nem becsüli meg és menetrend szerint szakítanak is.
Úristen, miért ne lenne esélyed?
A leírtak alapján tiszta főnyeremény lehetsz.
Sajnálom, hogy így alakult a kapcsolatod :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!