Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tudok gitározni az segíthet barátnőt szerezni? 15/f
Figyelt kérdés
2016. jan. 12. 13:43
1/14 anonim válasza:
igen, sot.
Ha tudsz enekelni is hozza, akkor tuti a siker.
2/14 A kérdező kommentje:
Énekelni tudok mellé csak a hangom rossz
2016. jan. 12. 14:18
3/14 anonim válasza:
Keveset,a nőknek pénz és pénisz kell!
5/14 anonim válasza:
gitározok 10 éve nincs senkim remélem segítettem 16/f
6/14 anonim válasza:
Én imádtam nézni azt az osztálytársamat aki gitározott és énekelt. Mikor énekelt olyan más lett szebb. Viszont csak a gitár inkább tábortűz mellett jön jól :) ott nem is kell hogy jól énekeljen az ember csak legyenek akik vele énekelnek. Abban segít inkább hogy a társaság központja legyél egy egy ilyen alkalmon. Ez adhat önbizalmat ami segít a lányoknál. Szóval közvetve segíthet.
7/14 A kérdező kommentje:
Akkor csak annyit érek vele, hogy egy tábortűznél előtérbe kerülök?
2016. jan. 12. 20:30
8/14 anonim válasza:
Attól hogy gitározol még nem leszel más ember. Akinek nem jössz be annak akkor sem fogsz ha gitározol. De persze biztos van valami módja hogy segítsen, pl ha rohadt jól gitározol és felpakolsz youtube-ra erről videókat, akkor tuti lesznek rajongóid, köztük csajok is.
9/14 anonim válasza:
"Akinek nem jössz be annak akkor sem fogsz ha gitározol."
Ez tevedes.
Amugy meg ne azert gitarozz hogy csajokat szerezz, azert gitarozz mert szereted a zenet es elvezed.
10/14 anonim válasza:
Nekem nagyon bejonnek a gitaros fiuk,es korbe kerdezve a kornyezetemben levo lanyok nagy tobbsegenek is
Lehet rossz helyen keresgelsz:)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!