Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezek barátnőt 15 évesen?
Véleményem szerint ne plázába meg buliba ismerkedj mert ott elég sok egy éjszakát kereső/pénzért dolgozó illetővel lehet találkozni...
14/L
miért szeretnél? elvárás? ez nem a jó hozzá állás. egy nő nem olyan mint egy tárgy. nincs olyan h hirtelen akarod, és amint elromlik eldobod mint egy kínai játékot. olyanok mint egy virág. oda kell figyelni rájuk. nincs olan h "akarok egy barátnőt dickmáá".
ha van szerelmed azzal kell beszélgetni, elhívni helyekre és szép lassan összejöttök. ilyen felfogással várj még egy évet minimum. 16 vagyok nekem sem volt, de már nemsokára sikerül mert nem úgy tekintek rájuk mint egy divatos dologra.
Hát figyu..lassan 19 leszek (még fél év), eddig egy barátnőm volt, az is egy hónapig tartott..ha rajtam múlt volna még együtt lennénk..
Na de nem ez a lényeg, hanem hogy ráérsz még, és ne azért kelljen hogy "legyen" meg "mert mindenki másnak van" :)
Meg amúgy se hiszem hogy olyan igénytelen vagy hogy agyonsminkelt plázacicákat akarsz magadnak ;)
Egyidős srác vagyok veled, hasonló a helyzet nálam is.
Személyes tippjeim:
1) Ne szólíts le plázában, utcán lányokat! Tapasztalat szerint nem igazán tetszik ez nekik, no meg, ilyenekből általában nem lesz komolyabb szerelem, ahhoz több idő kell, mint egy beszélgetés.
2) Facebook-on ne írj rá ismeretlenre, csak akkor használd az oldalt csajozásra, ha ismered az illetőt!
3) Ne a haverodat kérd meg, hogy mutasson be téged/hívja oda a lányt hozzád! Egyszer két lány odajött hozzám, mondván, hogy a barátnőjüknek nagyon megtetszettem. Én szépen elküldtem őket, üzenve a lánynak, hogy puszilom a zúzáját, de ha akar valamit valakitől, akkor ne a barátnőjét kérje meg rá.
4) Ne próbáld másnak kiadni magad, ne akarj másra hasonlítani! Ha magadat adod, és esetlég egy kis humort is hozzáteszel, a legtöbb lánynál már nyerő.
5) Ilyen idősen még ne várj komoly kapcsolatot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!