Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tudok gitározni az segíthet barátnőt szerezni? 15/f
Figyelt kérdés
2016. jan. 12. 13:43
11/14 anonim válasza:
Csinaltak ilyen felmerest, amiben leteszteltek, a dolgot, es igen, segit. Egy ficko odament lanyokhoz beszelgetni, es okkal szivesebben vettek, amikor volt nala egy gitartok, mint amikor anelkul probalkozott. Statisztikailag kimutathato kulonbseggel.
Persze ha csak csajozni akarsz vele, a gitartanulasnal vannak sokkal hatekonyabb modszerek is.
12/14 A kérdező kommentje:
Eredetileg azért kezdtem el gitározni, mert láttam, hogy milyen menők a rock bandák gitárosai. Aztán azt hittem, hogy ezzel tudok majd csajozni (ami eddig nem jött ösze),aztán meg nagyon megkedveltem a zenét és azért csinálom. De azért jobb lenne ha ezzel barátnőt is szerezhetnék nem csak szórakoztatnám vele az embereket.
2016. jan. 13. 15:07
13/14 anonim válasza:
Gitáros annyi van, mint a szemét. Pont emiatt.
14/14 anonim válasza:
Nekem is bejönnek :) Szerintem rossz helyen keresel barátnőt, meg persze ez is csak egy előny a sok mellett, szóval ki kell fognod azt a lányt aki erre nagyon bukik :)
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!