Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Járnátok egy ilyen lánnyal?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok egy ilyen lánnyal?

Figyelt kérdés

Sziasztok tudom ilyen sok van de akk bővítem a sort magammak xd

Tehát a kérdés: Fiúk ti szeretnétek egy ilyen lányt?

Külső:165cm magas 15 éves vagyok

Hosszú egyenes szőke haj aránylag szép arc egy neonrózsaszín szemüveggel xd

A többiek szerint jó a stílusom de én nem tudom magamról xd és barna szemem van.

Belső: barátságos, vicces, sok barátom van...szeretek filmeket nézni, zenét halgatni...5-ös tanuló vagyok de azért nem vagyok stréber...triathlonozok (mint sport)

Rosszab tulajdonságaim közé tartozik hogy néha kicsit lusta vagyok de ezen dolgozok. Xd

És imádok a barátaimmal lenni.

Már volt egy barátom de szakítottam vele mert nagyon nyomult rám :(

Na de fiúk ti járnátok egy ilyen lánnyal??

2016. jan. 19. 22:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Tökéletes. Írj
2016. jan. 20. 11:21
 12/13 anonim ***** válasza:
Mennyi?? 47? 165 centihez? Nem tudom nem tudom szerintem az már a nagyon vékony kategória... Kovezzetek meg a véleményemért de nekem vékony... Arcról dobhatnál egy képet privibe hogyan kellelképzelni szeretem a szemcsis lányomat :D
2016. jan. 20. 11:35
 13/13 anonim válasza:
Nálam bejössz :) 14F
2016. jan. 20. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!