Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Járnátok egy ilyen lánnyal?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok egy ilyen lánnyal?

Figyelt kérdés

Sziasztok tudom ilyen sok van de akk bővítem a sort magammak xd

Tehát a kérdés: Fiúk ti szeretnétek egy ilyen lányt?

Külső:165cm magas 15 éves vagyok

Hosszú egyenes szőke haj aránylag szép arc egy neonrózsaszín szemüveggel xd

A többiek szerint jó a stílusom de én nem tudom magamról xd és barna szemem van.

Belső: barátságos, vicces, sok barátom van...szeretek filmeket nézni, zenét halgatni...5-ös tanuló vagyok de azért nem vagyok stréber...triathlonozok (mint sport)

Rosszab tulajdonságaim közé tartozik hogy néha kicsit lusta vagyok de ezen dolgozok. Xd

És imádok a barátaimmal lenni.

Már volt egy barátom de szakítottam vele mert nagyon nyomult rám :(

Na de fiúk ti járnátok egy ilyen lánnyal??

2016. jan. 19. 22:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Tetszik :D
2016. jan. 19. 22:16
 2/13 anonim ***** válasza:
Persze csak 1.Tuti messze laksz 2.nem biztos hoogy neked tetszenek xd
2016. jan. 19. 22:17
 3/13 anonim ***** válasza:
persze hogy járnék :) 16/F csak nem igen akad mostsnábsn olyan lány akivel összejöhetne
2016. jan. 19. 22:20
 4/13 anonim ***** válasza:
belulrol szimpatikus vagy :) kívülről meg nem árt tudni azért hány kiló vagy milyen alakod van... mert ha ehhez egy sportos alakod van (amit en elkepzeltem) akkor szerintem sokkal több igen "szavazat" lesz mint nem ugyanakkor ha kövér vagy ehhez (ami a sportod mellett nehéz) akkor fordítva lesz az arány
2016. jan. 19. 22:21
 5/13 anonim ***** válasza:
Picit fiatal vagy, amúgy ezt leszámítva lehet.
2016. jan. 19. 22:22
 6/13 A kérdező kommentje:
47kg vagyok xd
2016. jan. 19. 22:27
 7/13 anonim ***** válasza:
47 kiloval szupermodell lehetsz :D egyértelműen igen :D minden gondolkodás nélkül járnék ilyen lánnyal :D
2016. jan. 19. 22:30
 8/13 anonim ***** válasza:

Járnék.

Inkább te nem járnál velem. :D

2016. jan. 19. 23:35
 9/13 anonim ***** válasza:
ilyen lányokból miért nincsenek úgy 20év körüliek??? :(
2016. jan. 20. 00:39
 10/13 anonim ***** válasza:

Kifejezetten igen, szeretem az intelligens és sportos lányokat. Még ti képviselitek egyedül a nemeteket, a plázacicák szerintem nagyon nem nőiesek. Viszont ezt a sok "xd"-zést elhagyhatnád.

17/F

2016. jan. 20. 06:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!