Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti járnátok ilyen lánnyal?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti járnátok ilyen lánnyal?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy lánnyal, találkozgatunk is nagyon szép, kedves, de transznemű, tehát fiú volt régebben. Nem tudom eldönteni hogy jó lenne ez nekem vagy sem, mert minden mellette szól kivéve hogy transznemű
2015. nov. 17. 08:01
 1/10 anonim ***** válasza:

Én biztosan nem, mivel feleségem van.

Emellett nem tudom, csúnya-e, vagy hogy tud-e főzni.

Szóval így látatlanul nem vennék zsákbamacskát.

2015. nov. 17. 08:41
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem igazán.. Nem azért mert lenézném vagy ilyesmi, csak nekem nem jönne be az, hogy valamikor fiú volt..
2015. nov. 17. 09:28
 3/10 anonim ***** válasza:

És mennyire lett átalakítva?

Pl. a nemi szervek?

Tudnátok szexuális életet élni? Szerintem ez az egyik, amit át kell gondolni.

A másik, hogy hogyan tudnád kezelni, ha valaki ezért bántja őt. Pl. a családod, barátaid megtudják és vagy őt vagy téged megbántanak. El tudnád viselni?

2015. nov. 17. 09:32
 4/10 anonim ***** válasza:

Én nem, mert lány vagyok. Viszont láttam már transzneműeket életben is, tv-ben is, és én mindig látom rajtuk a férfias vonásokat, vagy a hangjuk nem stimmel teljesen.

Nem tudom, hogy csak jó érzékem van ehhez, vagy más is ilyen simán látja-e. De én ezek miatt nem tudom igazán lánynak nézni, hiszen látszik, hogy férfi volt.

Ha elképzelem, hogy férfi vagyok, hát nem járnék olyan lánnyal, akit férfinak látok.

2015. nov. 17. 09:35
 5/10 anonim ***** válasza:
Kamu.
2015. nov. 17. 10:07
 6/10 anonim válasza:
Ha tényleg csak ez szól ellene, de amúgy minden stimmel én járnék vele.
2015. nov. 17. 10:51
 7/10 anonim ***** válasza:
Ne idegenek véleménye alapján döntsd el, hogy járnál-e vele, hanem azt csináld, ami neked jó. Kipróbáljátok, hogy jöttök ki egy párként, és ha nem működik a kapcsolat, legfeljebb szakítotok.
2015. nov. 17. 11:09
 8/10 anonim ***** válasza:
Passzold át kedves kérdező!
2015. nov. 17. 17:06
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat:D

Úgy döntöttem belevágok, lesz ami lesz:D

2015. nov. 18. 14:29
 10/10 anonim ***** válasza:
Pfuuuj bmeg. Attól hogy valaki àtoperáltatja magát (tehát agyilag egy zokni szintjére ér fel), még ugyanúgy férfi marad..
2015. nov. 19. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!