Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti járnátok csellós lánnyal?
Figyelt kérdés
Napi átlag 4-5 órát gyakorlok és ehhez jönnek hozzá a zenekari próbák (amik általában este vannak). A szabadidőmben (levelezőn) tanulok, továbbá csellót és zeneelméletet tanítok kicsiknek. A zenében nagyon sikeresnek mondanak, de sajnos emelett a leterheltség mellett nincs lehetőségem normális párkapcsolat kialakítására. Szerintetek hol lenne esélyem ismerkedni (ilyen körülmények mellett) a ZENE VILÁGÁN KÍVÜL?2015. dec. 29. 15:42
1/5 A kérdező kommentje:
18/L
2015. dec. 29. 15:48
2/5 anonim válasza:
Nekem is ilyesmi van, csak én a Kung-fu-val vagyok így, én annak adtam az életem, úgyhogy nem lesz soha párom. De neked azért sok sikert! :)
3/5 Borosta2 válasza:
Azt hiszem nem ez lenne a döntő dolog nálam, hogy csellózol-e vagy sem. Van egy jó hobbid, ezt értékelm,de ez csak egy dolog. Semmi akadálya nem lenne, ha megismernék egy hasonló lányt és felkeltené az érdeklődésemet.
4/5 anonim válasza:
Mivel szeretem a zenét, ezért előny lenne nálam, de azért mégsem lenne meghatározó, ha beleszeretnék egy ilyen lányba, akkor is csak úgy lennék hajlandó járni vele, hogyha rám is lenne ideje :)
5/5 anonim válasza:
Jól írták előttem. Egy párkapcsolatot nem az határoz meg hogy a másiknak mi a hobbija vagy éppen minek szentelte az életét. Nekem speciel nem ez az elsődleges szempont társkeresés céljából.(Amúgy is van párom) De nekem mindenképpen előny lenne mivel te korodbeli vagyok és én is szeretnék egyszer megtanulni csellón. Egyébként meg az igazán rendes fiúk/férfiak szeretik a művelt nőket,szóval szerintem ez abszolút nem hátrány :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!