Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit gondoltok, fiúk/lányok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, fiúk/lányok butaság? Nektek is számít ez?

Figyelt kérdés

Mindjárt 17 éves vagyok, de eddig még nem volt barátnőm. Csókolózni sem csókolóztam, de már egyre égetőbb érzést táplálok a szerelem, a csók és a szex megismeréséhez. Na igen.. De az első alkalmat illetően vannak elvárásaim, amik néha hülyeségnek tűnnek. Így képzelem el az elsőt: Anyuék nincsenek otthon, miénk a ház, nyakig szerelemben, gyertya az éjjeliszekrényén, esetleg halk zene szól, és 100%-ig egymás figyelmét élvezzük. Ami a lányt illeti, azon felül, hogy szerelmesek legyünk legyen.. nos.. szűz. Sokat gondolkodom, hogy miért számít ez egyáltalán, és ezekre jutottam: A: Azt akarom, hogy együtt induljunk el felfedezni egymás testét. B: Félek, hogy az előző barátjának nagyobb, és csalódik, vagy nem nyujtok annyi elvezetet, mint az elozo pali..

Tehát, ha egy péniszt nem látott, minden téren szűz lány teljesen tapasztalatlan, nincs mihez viszonyítani, akkor vagyok jó. Legalábbis én ezt érzem..

Persze néha eljátszom a gondolattal, hogyha az a bizonyos lány, akivel egymásra találunk már nem lesz szűz.. Sőt! Nem is az a baj, hogy nem szűz, hanem a B pontban leirt dolog miatt "szorongok".. Aztán a mai lányok amúgyis alom vilagban elnek, hogy csak az a jó ami a 20cm +..

Szerintetek hulyeseg ezen törni a fejem, vagy..?

16/F

2016. jan. 11. 00:39
 1/6 anonim válasza:
100%

Nagyon hülyeség ezen törni a fejed! :D

Nem élnek a mai lányok "álomvilágban" és nem a 20 centi feletti farok a jó, sőt! :)

Ne parázz már ilyen hülyeségeken!

2016. jan. 11. 01:10
 2/6 anonim ***** válasza:

Bocsi, hogy idősebb ként írok ide, igazából csak válaszolgatni szoktam idejárni.

Én pl. 18 évesen csókolóztam először. Szűz voltam monduk épp szerencsém volt és a partnerem is. Utána 3 évig ugyanezzel a lánnyal voltam 21 évesen újra párkeresés. Itt voltam azon a ponton ahol te most, hogy na majd most jól beégek neki is biztos csak azért voltam jó mert nem volt viszonyítási alapja.

Valójában nem nagy cucc az egész, sőt rengeteg lány örül, hogy nemvoltál fűvel-fával előtte uganúgy mint ahogy te örülsz, hogy ha egy tiszta ártatlan lányt találsz.

A mérettel kapcsolatos dolog, ha már átlagos mérettel rendelkezel (14-16cm) bőven elég hiszen nagyon nagyon kevés lánynak megy be tövig a 20, sőt még a 18 sem, már 16cm-el is verdesed a méhszáját, ha nem figyelsz oda és az borszatóan fáj nekik. Szóval ne parázz semmin ne görcsölj rá semmire úgyis minden alakulni fog ahogy alakul. (Annyit még hozzá tennék, hogy mint ahogy te sem fogsz kidobni 1 lányt azért mert mondjuk neki saláta puncija van ő sem fog kidobni téged azért mert nem 20+ a farkad :D )

2016. jan. 11. 05:44
 3/6 anonim válasza:
Én a szerelmem előtt kb 20 pasival feküdtem le (igen tudom), mindegyiknek nagyobb f*rka volt mint neki. Sőt ha nem lettem volna belé hulla szerelmes (most is az vagyok) lehet elkudtem volna a fenébe mikor megláttam a méretét. Na de mennyire hogy megbántam volna. Életembe nem volt Ennyire jó a szexuális életem, hétköznap legalább 1 minden nap megvan, hétvégén és ha szabin vagyok 2-3 is. Ja és életem első hüvelyi orgazmusa vele volt és azóta is minden együttlétkor sorozatosan van ;) és igen egyszer-kétszer a 12-13 centijével is bökdösi a méhszájam. (tudni kell, hogy a nőknek 2mensi között hol fentebb, hol lentebb van a méhszája. Pl. Ami hétfőn még okés, szerdán már fáj, olyankor odateszem a kezem, hogy ne menjek be teljesen.) szóval a lényeg, ne parázz a méreted miatt. 21/l
2016. jan. 11. 06:22
 4/6 anonim válasza:
Menjen*
2016. jan. 11. 06:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Azer ha nem szűz még nem a világ vége enis igy vok de ugye metal zene szól:'D?
2016. jan. 11. 12:00
 6/6 anonim ***** válasza:

a csókos dolgon énis sokat agyaltam anno...kivel hogy,mikor,stb.aztán végül tök váratlanul,haverommal épp p csakészen,piálás közben szedtünk össze 20éves csajokat.és hát nyomtuk a parkban a padon rendesen,felére nem is emlékszem xd 16 voltam akkor.

szóval nemkell ilyeneken stresszelni,majd jön az :D

2016. jan. 11. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!