Lehet, hogy butaság, mit gondoltok?
Annyi a különbség, hogy a függönyfelrakás sokkal megterhelőbb, mint a tüsszentés. Emiatt ne stresszeld magad. Annyi minden védi azt a pici babát. Az anyósom nagy hassal elesett, pont a pocakjára, mégis teljesen rendben volt/van a férjem. (Bár lehet, hogy kicsit ütődött :))
Azzal, ha folyamatosan aggódsz, csak a napjaidat keseríted meg. Ne gondolj a missed ab-odra sem, semmi ilyenre. Egészséges és gyönyörű kisbabát fogsz szülni, majd ha már szalad, aggódhatsz miatta épp eleget :)
Sok boldogságot!
Én pont ugyanezektől félek és én is sokkal többet tüsszentek, mint régen, pedig nem tudok róla, h allergiás lennék. Néha próbálom visszatartani, de ez sem jó. Ráadásul nekem van egy hematómám, emiatt 1 hónapja vérzek, mostanában már csak picit, de egyik nap tüsszentéskor ki is jött egy adag...
14 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!