Férfi létemre butaság lenne végleges szőrtelenítésre járnom pár helyen? Nők, mit gondoltok erről?
21 éves vagyok, deréktól lefelé nagyon szőrős vagyok, a fenekem is és a lábam is elég szőrös és hosszú fekete szőröm van.
Szerencsére deréktól felfelé kevés van. Az alkaromon normális, van egy kevés a derekamon, a hasamon egy csík és a mellkasomon.
Arra gondoltam, hogy a felsőtestemen mindent lekezeltetek, kivéve a karomat! (Hasi/háti oldal, hónalj)
Illetve a fenekemet is szeretném, mert kicsit zavar.
Mit gondoltok erről? Nagy butaság lenne? Egy férfi szőrösen jó, vagy az én elképzelésem szerint jobb lenne?
Illetve, ez a lézeres szőrtelenítés hogyan működik? Ha a lábammal pl csak 2-3 alkalomra megyek a 6-8 helyett, akkor meg fog ritkulni?
Mert akkor az is szuper lenne, ha kevesebb vagy rövidebb szőrszállak nőnének rajtam.
Szerintem egy férfi nyugodtan lehet szőrös. Nekem kifejezetten szexi pl. egy szőrös alkar.
Hónaljat érdemes szőrteleníteni, de szerintem felesleges a végleges, elég borotválni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!