Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért hiszik el nehezen a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik el nehezen a kövér csajok, hogy szépek?

Figyelt kérdés

kb. a 100kg és felfelé lévő csajok az eseteim és mikor valakit megdicsérek, hogy szexy, csinos akkor alig akarja elhinni :(

Ennyi gáz, ha valakinek nem a divat vékony gebék tetszenek?

2016. jan. 1. 10:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Még mindig én vagyok :) Az előzőből annyit kihagytam, a kövér 12 éves kislánynak üzenenem: ne add föl! Ha akarod, lefogyhatsz, és biztos találsz olyan férfit aki így elfogad. Fiatal vagy még, biztos fogsz nőni (függőlegesen) és fogyni, ha jön a pubertás. Fogadd el magad, és ne érdekeljen, mit mond a sok kis k.öcsög, majd felnőnek és elfelejtik :) 23/F
2016. jan. 3. 02:30
 12/14 anonim válasza:
Csak azt tudom megerősíteni amit már előttem is írtak. Azért nem hisznek neked mert nincs semmi önbizalmu(n)k hiszen sokkal több a negatív visszajelzés mint a pozitív sőt biztosan volt már részük megalázó helyzetben azért mert mertek hinni egy pasinak aki csak szórakozott velük...
2016. jan. 3. 17:57
 13/14 anonim válasza:
Ha még olvasod ezt ( a 12 éves) Nyugi! Ha van akarat erőd, akkor mindenre képes lehetsz! Én ugyan nem voltam olyan, mint Te most, de eléggé volt rajtam felesleg, de egy nyár alatt akkorát nőttem, hogy hiába voltam ugyanannyi kiló, teljesen normálisan néztem ki. Fiatal vagy, még nőni fogsz! :)
2016. aug. 5. 17:21
 14/14 anonim ***** válasza:
sok gúny
2016. dec. 13. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!