Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik el nehezen a kövér csajok, hogy szépek?
Figyelt kérdés
kb. a 100kg és felfelé lévő csajok az eseteim és mikor valakit megdicsérek, hogy szexy, csinos akkor alig akarja elhinni :(
Ennyi gáz, ha valakinek nem a divat vékony gebék tetszenek?
Persze hogy nem hiszik el,akiket egész gyermekkorukban csúfoknak,azok ezt nehezen hiszik el
2016. jan. 1. 10:33
2/14 anonim válasza:
Mert a legtöbb fiúnak nem tetszenek, ahogy nekem sem.
2016. jan. 1. 10:38
3/14 anonim válasza:
A vékony gebe meg a donna tonna is között van ám átmenet, pl. létezik normális testalkat... A kövérség meg minden, de nem szép. A lány attól még lehet szép, de a kövérség nem az.
2016. jan. 1. 10:42
4/14 anonim válasza:
Elsőnek igaza van:Akit kiskorában ezzel bántottak,az soha nem fogja ezt elhinni neked. Én nem vagyok 100 kg,mégcsak a közelében sem vagyok,azaz soha nem voltam nagyon kövér. Viszont mindig volt rajtam 5-8 kg,most is van rajtam. Kiskoromban nagyon sokat bántottak emiatt+csúnya is vagyok,így ez meglátszik a személyiségemen is.
Nem járok strandra,nem engedek semmiféle fényképet közszemlére.
Ezek után bárki mondja is nekem,hogy nem vagyok kövér,és nem vagyok ronda,megköszön,jól esik,de soha nem fogok tudni teljesen megváltozni.
2016. jan. 1. 10:43
5/14 anonim válasza:
Mert túlsúlyosnak lenni nem egészséges. Te lehet hogy szépnek találod őket, de ettől függetlenül ekkora testsúly nem normális, és fokozottan káros magukra nézve. Nekem van 120 kilós osztálytársam, a srác alig tud járni, mert a combjai dörzsölik egymást. 3XL-es ruhákba jár, folyik le a székekről, nem tud mosdani sem már normálisan. Senkinek sem kívánom.
2016. jan. 1. 10:50
6/14 anonim válasza:
Tényleg rondák. Amúgy ez nem mindig így van, mert ismerek pár elhízott lányt (itt tényleg elhízottra gondolok) akik olyan szinten beképzeltek.. Hozzájuk se szólhat egy átlagos kinézetű fiú. Szóval mindenki más, valaki kövér, de azt hiszi hogy szép.
NEM, az összes kövér lány csúnya. Ez van. Nem ők a normálisak.
Szia
2016. jan. 1. 10:53
7/14 anonim válasza:
Sziasztok en 12 eves lany vagyok es 116 kilo 5xl-es ruhakat hordok es nekem is dorzsolodik a combom osszevissza. Es mar nagyon faj. Osztalyban rengetegen csufolnak hogy mindjart szettorik alattad a szek meg amikor leulok a szekre szetfolyik a combom es kilog a suekrol ezert is szoktak szekalni. Meg hogy tesin 5 meternel tobbet nem birok futni
2016. jan. 1. 11:07
8/14 anonim válasza:
Nos, azért nem hiszik el, mert a 100 kg feletti csajok csak elenyésző számú ember számára lehetnek szépek, és ezzel tisztában vannak ők is. Amúgy nem gáz ha valakinek ez tetszik, ízlések és pofonok...
2016. jan. 1. 11:53
9/14 anonim válasza:
Még csak az kéne hogy elhiggyék.
2016. jan. 1. 16:27
10/14 anonim válasza:
Ne higgy a gyűlölködőknek. A kövér nők igenis lehetnek szépek. Most van egy barátnőm aki fogyózik, de így is 100 kiló fölötti, és nagyon csinos, rendkívül jól tud öltözködni, meg nem mondanád róla a súlyát. Az exem aki mikor jártunk, sovány lány volt, meg sose tudta elfogadni magát. Most hogy meghízott (101 kg), jobban szereti és értékeli magát, mint azelőtt. Szóval nem lehetetlen küldetés, ha szeretsz egy dundi lányt akkor add tudatára hogy tetszik a teste, és szeretnél vele lenni ;). Addig kell mondani, amíg el nem kezd benne hinni. Mondjuk én voltam vékonyabb csajokkal is, nem csak a testalkat számít, minden nő lehet szép, attól függetlenül hogy sovány vagy kövér :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!