Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinilányok nagy része mind apakomplexusos. Szerinted miért van ez?
Figyelt kérdés
A hü..epycsa felfogás szerint a pasi életkora egyenesen arányos annak tapasztaltságával. 18 éves lányok 30-40-50 éves pasikkal. Mondjuk, ezen felfogás szerint a 100 éves lenne az igazi, mert az 100%ban tapasztalt..2015. dec. 7. 02:57
11/14 anonim válasza:
Teszteljük a rendszert! Aki ilyen lány, várom levelét! :)
12/14 anonim válasza:
Én meg kíváncsi lennék, hogy vannak-e ilyen fiúk? :DDDDDD
Hány éves kortól nem büntetik?
Pont tegnap láttam egy videót, hogy USA iskolákban hány tanárnőt csuktak le, mert viszonyt folytattak diákokkal.
Van, aki 7 évet kapott :S
Pedig a legtöbb srác 16-17 éves volt. Az azért nem olyan fiatal. Nálunk azt már nem büntetik, nem?
És egyébként a nők sem voltak idősek, huszonévesek, akik ráadásul tiniknek néztek ki.
13/14 anonim válasza:
Nem tudom de nálam jeléntkezhetnek
14/14 anonim válasza:
14 vagyok, tudtommal ez még erősen a tini kategória ^_^. Nem vágyom idősebb férfiakra, mindig is a saját korosztályom jött be, és ez sehogy se fog változni (na jó, talán egy-két évvel idősebbe is benne vannak még a saját korosztályban :) ). A lényeg, hogy én például nem lennék képes olyan férfiakkal lenni, akik 10-20-30 évvel idősebbek nálam, mert fura lenne egy apummal egyidős férfival lenni :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!